Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

話準備五舊訂mark vi個kai子去咗邊呀??:66:
預訂價1530
正價1580  VIP有9折
在HOTS HUNTER店訂會有抽獎有機會得到7月19日首影戲飛∼
算啦,TD大把呢啲人,
下次有料自己知就算。
kafai1978 發表於 6-7-2012 06:22 PM

其實都無需同佢地咁認真 , 講真時又當假 , 講假個陣時又當認真 , 真係認真你就輸了 .
CHING好野:71::71:
How much? Any discount?
已落訂…好彩去到個時冇乜人…仲有戲飛抽。
回復 35# kafai1978

係!近排多左好多, 其實有料都係大家share jec, 呃你又唔會有著數, 有時d料公司又會有臨時決定而改變外人邊知, 所以堅定流信下無仿, 流料亦唔需要追究
DX是可動眼來的∼:43:

人頭好似,比會場更似,但睇落唔係可動眼........
neo.L 發表於 6-7-2012 06:21 PM
DX是可動眼來的∼
Dick.Po 發表於 6-7-2012 06:34 PM

Dick 大 , 但睇 spec 好似得 batman 頭有可動眼 , 係咪我意會錯左 ?
又Q4 2012=___=不如講少啲大話啦,你話Q4 2013都係噤多人訂:36:
正常人頭就咁睇應該冇,我問下先∼
已落訂…好彩去到個時冇乜人…仲有戲飛抽。
sonsonsun 發表於 6-7-2012 06:32 PM

Ching 幾點訂 :?:?:?:?:?:?
正!!$比joker平一魚,加上無bouns part!感覺好抵呀!:handshake:
今次唔排啦..下星期6先出到mk買,到時買到就訂埋batpod啦:60:
人頭雕好似唔係可動眼黎,不過無比較大件既配件跟,有d失望:(
回復 58# kkkso04010

6:00pm
batman 隻眼好似怪怪地…貓眼咁…不過整體好睇過dx01