Toysdaily 玩具日報

查看: 4651|回復: 10

[劇場創作] (輕鬆小品) 偷玩具的小矮人

I love your light comedy, as well as your SD RX-78 very much!!!
Support!!!!
好諗頭.....真攪鬼:71:大大你果然創意無限:43:
哈哈,原来是偸來的
甘樣收埋都有..估唔到
樓主創意同聯想力很強,達變撻都想得出來~
支持支持~~
期待有下一個劇場:shiny:
:58:那個偷玩具既死矮人…

唔係,那個高達好似幾好玩,其實我好怕咁既比例既玩具…Q版唔夠Q版(小弟認為要2頭身…最盡都係三頭身先夠Q!)

好尷尬既比例…
但見到有好Q既眼珠…
又有可變既核戰機…
又心郁郁…:handshake:
那個偷玩具既死矮人…

唔係,那個高達好似幾好玩,其實我好怕咁既比例既玩具…Q版唔夠Q版(小弟認為 ...
原罪 發表於 5-7-2012 01:26 PM

我也覺得sd gundam action figure的比例怪怪的, Q不Q, 型又不及正常的身形, 始終喜歡以前BB戰士的兩頭身的肥肥矮矮. 不過以玩具論玩具, 同是BB戰士的成品, 我較喜歡這個系列, 多於SDX, 更為適合把玩, 在這劇場的拍攝過程中, 玩具都跌碰過幾次, 仍完好無損, 換了是SDX, 我相信不敢這樣把玩.

SD GUNDAM ACTION FIGURE首個出的RX-78-2是好物來的, 雖然"元祖"高達外型沒有後期"W" 或"SEED"般華麗, 玩法亦不多, 但加了機體可斬開一半內藏核戰機的小玩意, 可愛度立時提升, 據說多年前出的美版RX-78-2, 雙眼可以像ES 合金般發光, 更可以和雷射大炮和坦克互換身體, 更正, 不知遲些會不會出埋G-FIGHTER來個合體呢?
支持!!給力!!多謝分享!!
我也覺得sd gundam action figure的比例怪怪的, Q不Q, 型又不及正常的身形, 始終喜歡以前BB戰士的 ...
cliffordchan107 發表於 5-7-2012 03:16 PM

:42:唔得…
始終覺得佢怪相…