Toysdaily 玩具日報

查看: 12126|回復: 33

[個人收藏] 火鳳人形 戰神呂布 (已更新)

非常喜歡第26期的封底語句

戰神獨闖敵陣,將紀靈大軍殺個片甲不留,展現西楚霸王氣勢

火鳳人形呂布原來都成十年前的產物

陳某簽名

敵將的血都淺到呂布身上

面相比較近似漫畫早期的呂布,陳某畫風立體化

聽火鳳人形就聽左好耐,原以為胎死腹中的figure,
最近比我有幸遇到,原來真係有出過,
作為火鳳粉絲當然唔放過千載難逄的入手機會啦,

呢隻火鳳人形呂布面相比較近似漫畫早期的呂布,
雖然差不多十年前的出品,不過上色都唔馬虎,body可動性唔差,
當然有人硬要同今日神級的hottoys比當然比下去啦∼

火鳳粉絲的我有幸將戰神入手,感動中~~~~~~~
現今figure非常流行亦開始普及,
希望不久將來火鳳人形呢個系列有新角式推出啦!

想睇更多我的玩具相請即上
http://toysplayer.blogspot.hk/
呂布?
個body要壯D先得
邊間出?我想要關2哥...
頭像被屏蔽
就咁睇呢張圖都已經覺得吾似原作既感覺。HT出得太勁,稍為差小小而家既玩家都可以一眼睇得出。努力D啦,我真係想有第三個港產玩具商出黎可以同HT, EB打下。
正...
不過好耐之前好似都出個呢隻
無 feel ,無霸氣..
荷包又袋袋平安 ......
呢隻好罕有.....都成10年前, 呂布出過兩款, 燎原火最後胎死腹中.......:56:
呢隻好罕有.....都成10年前, 呂布出過兩款, 燎原火最後胎死腹中.......
O_biscuit 發表於 5/7/2012 01:47 AM

請問兩款呂布有咩分別?
燎原火上網search圖都無張......:49:
回復 9# 自由之翼

你呢隻係戰鬥服版, 仲有隻無記錯既話係麻布大衣便服版.......依家連圖都好難搵到鳥....個人鍾意你呢隻係戰鬥服版多d....執執佢都唔差架.....:52:
如果ht會出小孟的話.... :66:
莫講話10年前作品,就算放返響今日,只要執少少佢,都見得下人。
多謝樓主分享,恭喜找到心愛玩具:77:
高過隻孟波幾班啦 :71:
:77:

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 4 字節 系統限制: 15 到 10000 字節