Toysdaily 玩具日報

查看: 12250|回復: 24

[個人收藏] SIC幪面超人W Fang Joker

SIC Vol. 59
KAMEN RIDER W
FANG JOKER

利用這個可變的恐龍型Fang Memory+Joker Memory變身成為幪面超人W Fang Joker
(這個恐龍當然不能變)

sic化後的fang joker,上色,外型都唔錯 ([牙]的造型夠強,真讚)
雖然原用sic w系的骨架,下身股位受造型所限,可動度麻麻,真可惜
關節強度只有膝位較鬆,武器用鐵造,有點無謂,而幾款武器外型麻麻,又冇氣勢

唔太好玩,相也影得麻麻,冇心機

同set入面另一位rider,...冇咁快影佢...
而同set入面那些w的工具,留待我分享w基本9form時才分享

S.I.C. - W Fang Joker 我覺得外型出唔錯,但可動性真係麻麻地,同埋貨多價錢平,孖裝抵玩之一 !
其實呢盒sic都算抵了。可動性也可接受,只是師父的胸有點像女人
影得好~~~~~~~ :71:
我鐘意師傳 但望耐左都系爭吾落
呢種風格我麻麻地~~~~~~~~~~~
Sic幾時先出a哥
真心想知會變成點
SIC ge W系列係我唯一有儲的,差CJGX同Vol. 57,覺得造型幾靚,而且我係後追,SHF都升上天價了
呢一隻, 外型唔算最好, 但係又唔係好差...
比上不足, 比下有餘咁
不過我目標係儲齊所有FJ嘅3D產物, 所以一定有入到

FANG JOKER嘅立體產物, 真係出得好嘅只有12吋...
MGF算係第二, 第三可能係一番籤果D
SHF、SIC, 我覺得只能算勉勉強強合格=.=
抵玩...........:71:
Saga522,我也有興趣

Herrickwok,同意12”最好
Sic and shf 合格啦
頭像被屏蔽
借PO一分享...

今日買咗呢隻! 香港真係好難搵到啦...搵咗幾個月
之前見賊船有, 但太貴+果排手頭緊所以無買到
之後後悔咗一輪, 最後喺Y拍見番佢, 平一半 ^_^!
W POST又要支持一下∼
灰色既背景, 加上fangjoker既黑白色, 絕配! :35: AJ兄好圖! pose又擺得逼真, 有衝動搵番集fengjoker既W看看!