Toysdaily 玩具日報

查看: 7455|回復: 12

[分享討論] 第38 集AGE 敵人出現疑似 Z﹣GUNDAM

個隻疑似 Z﹣GUNDAM 超型,AGE 最佳作品,
不過未見到全身照!!!! 正!
你話果部似gp01+gp02+火星怪物機動戰士=域根高達嗎?
如果唔係但講主角機,主角機果部唔係太似囉
AGE2 Dark Hound????
pkric 發表於 3-7-2012 16:37

哇!乜野黎...:69:
哇!乜野黎...
hitsu 發表於 3-7-2012 05:18 PM

敵人用GUNDAM 技術開發的 GUNDAM!

正確d泥講利用左孫仔既同情心,為左條女拿age系統既資料換藥,最後條女死左,佢同天人老豆(但佢老豆當住手下話,要拿到po物奇奧.明日野,吹到)出到去就發現上面果間勁似gp02既高達
(個孫仔有阿西母既同情心同天真,又有阿爺果d為女死為女亡既心,同阿爺一樣,條女最後掛左)
回復 1# pkric

都未見全身,又知係AGE最佳作品?
個樣型過主角!!!!!
pkric 發表於 3-7-2012 16:37

I got this!  A slim version of GP02!
Judging from the OP, it seems that this "Gundam" might last for 1 or 2 chapters......
I got this!  A slim version of GP02!
Gundam@EFSF 發表於 4-7-2012 10:29 PM

睇左圖啦,只係一部敵機,上左高達色,佢扮緊Wing Gundam
AGE 都係大集會!