Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kkkiii0079

[玩具報告] 赤炎之毒!!!!—ROBOT魂 SP CODAL i 猛毒 完全玩評報告 [SIDE AS]

回復 11# 黑色三連敗

THX大大,你個邊個POST都好毒,搞到我買左隻VF171~~
回復 12# sk9091

係啦,唔記得左係總結都加番呢個咁大既問題,謝謝你的細心閱讀啊~~
好奇想問下,所指例如邊款robot魂外盒係異類?

回復 18# 歪不正
一般既ROBOT魂都係睇得入面隻野既,如下:

不過早前有一些成個盒密封既設計。

資料來自小弟的BLOG:http://blog.yahoo.com/_PEAE5C7I2T4VVJ4LH35KWQQZEI/articles/page/1

雖然作為限定物,佢都係有個啡盒,入面盒野睇唔睇得到似乎唔太重要。不過,好似我呢類買左幾廿隻既人,總希望佢出個時注意番個系列性,唔好五時花六時變~~

另外,順帶一說,小弟D相成日畀一些大大「借用」到唔同既地方,請各師兄借用之前,跟小弟單個聲,謝謝咁多位﹗~~
回復 15# kkkiii0079

:ice:之前噶顏色無咁膠...不過可動無宜家咁好..系唔系啊師兄
我唔keep盒, all 掉.  my all toys keep in open area.

so need always clean.
回復  歪不正
一般既ROBOT魂都係睇得入面隻野既,如下:

不過早前有一些成個盒密封既設計。
...
kkkiii0079 發表於 3-7-2012 07:30 PM

唔通連動物拍賣都拎你的去:Q

回復 21# taken

唔KEEP盒可以慳好多位,其實是一件好事~~
回復 22# 歪不正

大大說笑吧~~
回復 20# kaikazemi

是的,之前隻色正,但可動一般,今次可動高,但隻色真係好麻麻~~
回復  kaikazemi

是的,之前隻色正,但可動一般,今次可動高,但隻色真係好麻麻~~
kkkiii0079 發表於 3-7-2012 08:49 PM

:oh:B記成日都唔可以形象同可動都兼顧到噶
超正報告...............:71:最近R 魂..........越來越膠..........:63:
小弟都入左..:60:........不是魂限.....真想噴光油...........:*
回復  黑色三連敗

THX大大,你個邊個POST都好毒,搞到我買左隻VF171~~
kkkiii0079 發表於 3-7-2012 06:06 PM

我終於毒到人~~~開心到:$
隻野真係唔錯, 無論做型同埋活動性都屬一流
如果外殼可以做啞色, 又或金屬色, 就 perfect...
現在膠味好似重左少少~
明明之前的金屬色那麼棒為什麼今次要降格只有成形色...:44:
雖然不用擔心掉漆就是了orz

另外其實想問一下, 到底鬆的原因是猛毒hard point太大還是武器那邊接點太幼?