Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 假期無事搵野搞 - (MMS-143 偽•阿米星 Spider-Man)

連續兩日既假期~都真係幾得閒,而昨日睇完 Amazing Spiderman,覺得幾好睇~都有D想買新版蜘蛛俠既衝動!!:!
不過最終再睇睇官圖…我都係放棄左呢個念頭!:ice:

但又好想玩,所以…今飽飯無屎疴之下: 玩下舊版紅蜘蛛先:shiny:

Amazing Spider-Man - 電影海佈:

阿米星-屎派特文 電影海佈:

手好震~再黎多次::69:

係咪好d呢~~~:67:                         (我知你地個心笑緊我!!:34: :34: :34: )

再黎一下(MMS-179) Amazing Spider-Man既官方圖片先:

我又射~~:43:

再射多野~~~

射射射:  :78:

後記:
為左影幾張相,原來真係好煩~又要搵背景~又要搞燈~重要執相~又要上傳~~~
原來版主同版友平時係咁辛苦先有靚相睇~~:shy:
小弟今日用影幾張廢相~都要搞兩個鐘~真係好煩~~~~重要影得咁差:DD

各位版友傷眼了~~~~:64:
唔好呃自己啦
新果隻等緊你:75:
唔知點解咁樣對比一下,就發覺舊果隻薯過薯仔…
:34::34::34::34::34:
可能我既拍攝技術嚇親你~~
睇完ching呢d圖令我更加肯定自己鍾意新造型多過舊造型
應該係新果隻既身型更加slim
所以望落去個身型更靚
回復 2# KAN0529

yeah :x :x :x :x
支持支持,繼續努力:71: