Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] <EVANGELION 新劇場版:|I> 2021年3月日本上映

EVA 家電補完計劃 .... 電腦 router 乜都有 .... 話時話 ... 唔知部機會唔會 暴走 既呢 ...  

NERV主題筆電 Fujitsu LIFEBOOK UH90NERV
售價250,000日圓

無線路由器 Buffalo WXR-5950AX12/EVA
售價49,800日圓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Vince 發表於 20-4-2020 06:32 PM
EVA 家電補完計劃 .... 電腦 router 乜都有 .... 話時話 ... 唔知部機會唔會 暴走 既呢 ...  

好貴的router

都唔算太貴既。好多大牌子 high-end Router都要 3K 幾 4K。
不過 d 隻 router 應該冇行貨,冇保養香港用就危險 d 咁 law
其他聯乘items
UCC coffee 同 T-shirts

本帖子中包含更多資源

x
Vince 發表於 20-4-2020 09:32 PM
都唔算太貴既。好多大牌子 high-end Router都要 3K 幾 4K。
不過 d 隻 router 應該冇行貨,冇保養香港用 ...

Ic, 都唔知有呢類high end router
『シン・エヴァンゲリオン劇場版』
      西暦2021年1月23日公開

https://youtu.be/-CEjqATcPAg

人設

本帖子中包含更多資源

x
40日後日本上映

本帖子中包含更多資源

x
30日後日本上映

本帖子中包含更多資源

x
預告, 宇多田光主題曲

https://youtu.be/10ict3GCxGY

新宣傳圖

本帖子中包含更多資源

x
19日後日本上映

本帖子中包含更多資源

x
戲院銷售品初號機 40cm 手臂 !!!
{:1_374:}

本帖子中包含更多資源

x
Vince 發表於 6-1-2021 03:57 PM
戲院銷售品初號機 40cm 手臂 !!!

加埋之前環球影城個初號機頭就成件事完美曬 :x :x
仲有10日

本帖子中包含更多資源

x