Toysdaily 玩具日報

查看: 4350|回復: 26

[個人收藏] 手機快攝, 拉打- 尤魚!

睇左幾集就冇追, 差不多全部玩具SKIP哂, 只買左12吋同SHF基本FORM, 因為真係唔係好接受到做型買都係為齊人!

QC ok

新一代拉打

等埋下個月隻悲就齊人, 到時就昭和加平成大哂冷!
I start to skip Rider .......... from this rocket man .... :he:  ...  so I am free from Medicom now :he:
I start to skip Rider .......... from this rocket man ....   ...  so I am free from Medicom now  ...
RRAAYY 發表於 30-6-2012 18:08

新世代除左W好中之外, OOO我唔鍾意個男主角, FOURZE我唔鍾意拉打做型, 下年果隻睇下點啦, 而家都少拉打玩, 一年一隻OK gei
就咁睇唔錯
唔係驚白色PVC衫會變黃我諗我都會買
新世代除左W好中之外, OOO我唔鍾意個男主角, FOURZE我唔鍾意拉打做型, 下年果隻睇下點啦, 而家都少拉 ...
kmtang 發表於 30-6-2012 06:13 PM

I love both W and OOO .... but this one .....  :oh:

So only ordered Blade this year.
就咁睇唔錯
GTO 發表於 30-6-2012 18:14

多數都會變, 但到時RAH個邊可能就會出2.0
頭像被屏蔽
就咁睇唔錯
GTO 發表於 30-6-2012 06:14 PM

件白色PVC衫唔係會變黃,係會自動變黑:55:就好似DECADE咁
3隻睇起上來 OOO最有皮套 feel
如果CJ隻綠色唔係咁青BB...我都想入呢
如果CJ隻綠色唔係咁青BB...我都想入呢
simson464 發表於 30-6-2012 21:33

我見人地噴左金屬色之後好正, 不過我冇錢...
個人認為魷魚頭易接受過電王。。。
所以我琴日都入左隻魷魚頭:77:
頭像被屏蔽
個人認為魷魚頭易接受過電王。。。
所以我琴日都入左隻魷魚頭
GunLap 發表於 1-7-2012 12:22

拉打係會洗腦的,會越睇越順眼。玩左晚我都OK左,但平成咁多隻,我覺得尤魚,ooo同龍騎係最難接受的。
頭像被屏蔽