Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] M I B 3

上個星期買 , 係我第一隻EB
mib第一集同第二集都超好睇, 第三集的確不是我杯茶!
但係見smith有出figure都照買啦

包裝黎講幾唔錯,唔會太大盒,因為小弟屋企奇細

個頭雕我幾喜歡!

其實係因為有呢隻8哥,我先更加會入今次的mib

iphone影的不好意思

1.
   套老西我就覺得普通啦,可以再做好d的
   我最嬲就係套老西d '衣就樓'係貼上去既,搞到我唔見左幾粒,
   你無心搞,不如畫上去好過啦,起碼唔會唔見!!

2.
   有野值得一讚既
   我去到EB,其實我諗好左,一去到睇下就比錢
   點知個女sales好細心教我點樣買可以平幾百蚊
   抵讚!

3.
   其實我唔係玩左12"好耐,但係我發現HT城日要人比左訂先,再無了期咁等..
   我係一個好即興的人,有時買野係個一刻好想要就想買立即番屋企
   要我等..等等下好快就會等到無左feel!

4.
   其實HT隻hulk幾時先出架...我就黎連套戲up咩都唔係好記得啦!

5.
   EB可唔可以繼續出番1/6呢..?
   你隻隻都出1/4咁鬼大隻,你叫我呢d住'立米屋'的買家點買得落手呀..
   我當初喜歡玩1/6 figure都係因為佢d野又細又真實,你愈出愈大,不如出1:1

6.
    EB你再做好d啦..我都想支持你地,因為我真係唔想無良HT再獨大了!

7.
    快d出Rocky啦...而家等待緊 1.Rocky   2.ironman   3.Hulk   4. jordan

前幾日工c樓下放lunch時候見到,真係想咩都唔理 跳上去!!:63:
頭像被屏蔽
回復 2# fannyabc128

應該係話某大號買哂D1:6版權唔出都唔俾人出
果然一言驚醒夢中人..
原來係被迫出1/4.....
EB個女sales叫Natalie,出晒名好nice,係EB生招牌(出1:6都會大把人買)。

收訂再生產,可以知到市場返應,才生產適量的數量。全世界都係咁Bandai Premium Shop, Sideshow都係咁呢。
頭像被屏蔽
For this MIB, I am only interested the 八哥 only :34:
EB 嘅生招牌 Natalie 係 CEO 阿 Bill 爺個細妺,佢幫佢大佬硬食左唔少野 ‥‥‥
AL986S 發表於 30-6-2012 11:15 PM

佢個妹人工應該好高~~~~:38:
回復  fannyabc128

應該係話某大號買哂D1:6版權唔出都唔俾人出
chungyuihing 發表於 30-6-2012 06:32 PM

EB爭氣加油啦...!!