Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: nesidoh

[新品消息] Disney Store Exclusives - Marvel Select, Amazing Spider-man 電影版

人臉版真的好讚喔~~~還有面罩臉可以換!!!

只可惜吐絲手是沒手套的,看來想收齊還是需要買兩盒阿...

而且這次MS的比例&造型感覺比Hasbro 6吋的好很多耶~

而且Hasbro這次蜘蛛人的紋路居然是偷懶刻凹線(以前ToyBiz至少都還是有做出"立體線"說...)

Hasbro這點真的說不過去...
回復 11# Assassin

師兄, 想問一下, 你係香港邊度見到4魚有得賣?
回復 17# Zack

之前某漫畫店有disney store exclusive賣約四魚一隻, 呢款sipderman未有
回復  Zack

之前某漫畫店有disney store exclusive賣約四魚一隻, 呢款sipderman未有
Assassin 發表於 9-7-2012 09:43 PM

HK DISNEY STORE 有冇?
回復 19# goldwater

以我所知香港無disney store, 不過唔肯定 :69:
希望到時香港有得賣喇. 我今日去左銅鑼灣同旺角, 很多老闆都係話唔知有無得訂. 唉~~~