Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有幾多人睇完Amazing Spider-man去左訂Hottoys?

今集條女係Gwen Stacy
唔係Mary Jane,
但係講到蜘蛛女樣衰過上一個...見解又真係好獨到
雖然今集果 ...
炒飯俠 發表於 1-7-2012 08:01 PM

今集未睇,上輯個女主除左飛釘之外冇乜野合眼緣…
其實我鍾意今次隻蜘蛛既造型多d,不過睇左ht果隻真係唔太岩心水
如果做到m記果隻咁既外型就好喇。。
頭像被屏蔽
今日睇o左套戲喇, 對眼係銀色.......
套戲我比70分.
整套戲好似好低製作費咁.
一路睇就不斷回想返上 ...
initial 發表於 1-7-2012 07:28 PM

呢位ching口味幾特別
我同我D FD都覺得今集個女主角正過上集好多
    :46:
回復 78# KAN0529

尤其是條短裙
今日睇完,的確俾上一個系列好,真係令我有想訂既衝動,不過無頭雕樣睇有小小卻步。如果快啲有樣睇就好啦!
回復  KAN0529

尤其是條短裙
Alex23 發表於 1-7-2012 20:30

唔係
最攞命係對長襪
頭像被屏蔽
回復 81# Daredaddy

都好正:46:
回復 80# leobigeasy

我都等睇實物再作決定
睇完新戲~的確做得好好…
但ht呢隻唔改好…唔訂!!
完全無左套戲既蜘蛛俠感覺~由其對眼…

另外: 我對個主角真人無興趣…到時會造成點都唔關事了…但服裝版真係要改下佢 (頭同腳重有身上的紋…其實ht 呢隻真係出得唔掂)

其次唔知會唔會出紅布太陽眼鏡裝? 一出場笑出黎~但又好特別~~出都會買黎玩~ 幾搞野
梗L係我個人有好L大既問題啦,因為我用狄士尼樂園劇場個短電影和阿凡達做對比,認為蜘蛛俠無3D effect. ...
Strawberry 發表於 1-7-2012 08:12 PM

同意,.. 早知睇2D 好過,...
The movie was filmed in 3D the best way to view the movie is 3D or imax 3D.
講劇情嗰幾段戲,3D效果係唔突出,但凡親有打鬥或動作部份,我喺Imax度睇就超過癮,整體我會俾套戲80分以上,所以…………睇完之後就落咗玩熱即訂!:73:
電影入面好正,ht官圖就好7:63:
未睇已經訂左,希望大貨有驚喜。