Toysdaily 玩具日報

[其他] [轉貼] 12"兵人發展史 ~含廠牌評論~ by bbicn: "很自然"

yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dogjumpjump 發表於 29-6-2012 01:33 AM

SWAT好多件都好正!
頭像被屏蔽
Good post !!!!!! :71:
無得頂嘅文章

BBI d 老散到而家都仲有,當年果孖蕭嘅出現真係要我食唔少樹皮,去肥沙展同亞明度執老散,唔夠喉再殺埋過去當年仲响先達嘅亞神度。。。。。
對兵人發展史又識多左了!!!thank you cat cat 大!!
當年去TS度買大師享D嘢先正。。。。入去女時裝舖買公仔,撞啱有囡囡試衫就要暫時出舖。。。。吹漲:x
獲益良多!:shiny:
依家都心思思想追番當年老六幾隻懷舊吓
woowoobb 發表於 29-6-2012 01:12 AM

點解會叫老六樣?? 上文好似冇解釋

我都有有幾隻BBI, 有12"又有4"
講真BBI d金屬槍真係好正, 可算是經典:71:
點解會叫老六樣?? 上文好似冇解釋

我都有有幾隻BBI, 有12"又有4"
講真BBI d金屬槍真係好正, 可算是 ...
chibita 發表於 29-6-2012 01:11 PM

點解就真係唔太清楚,可能係當年咁啱郁咀出咗六款就係圖中呢六款掛,
又夠年代久遠,可能係咁掛~~
點解就真係唔太清楚,可能係當年咁啱郁咀出咗六款就係圖中呢六款掛,
又夠年代久遠,可能係咁 ...
woowoobb 發表於 29-6-2012 01:16 PM

相信就是了, 多謝大大解說
相信就是了, 多謝大大解說
chibita 發表於 29-6-2012 01:20 PM

不能盡信,係我自己估架咋
係隔離睇左, 好文再支持一下:71:
當年BBI 同威龍二戰鬥法真係好正, 而家二戰市場死氣沉沉好可惜:42:
絕對同意.

小弟呢隻都有用BBI件:
catcat 發表於 29-6-2012 01:08 AM

Cat 大 好文, 等我有時間post 番D BBI 陳年出黎先 ... haha ...
我深水埗都入過隻兵人仔, 一魚抵玩
做p仔狩獵既對象~~~~~~~~~:43:
堅,上完一堂全面認真的歴史課 :71: