Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[分享討論] TDK Batman Batpod@QB

第二集Making of有講原本製作時都以為斗篷會捲入後碌
但結果係無問題
2peny 發表於 28-6-2012 07:20 PM

好似話係IFC跳樓用個舊收埋斗篷舊野
本來就係for揸Batpod時捲左件驚入去時用
好正!不得不讚!
good photos, thanks
:71::71::71::71::71::71:
:55:好正呀!!睇完好想入返架BATPOD!!!
ching我都係因為貓女而訂batpod.........:43:
BATMAN + CATWOMAN + BATPOD..
成4牛幾...:80:
頭像被屏蔽
原來係有時間表架!!:handshake:

28/6  中環、金鐘、灣仔、銅鑼灣、鰂魚涌、太古坊
29/6  尖沙咀、九龍塘、觀塘
30/6  屯門、元朗、大埔
1/7    馬鞍山、沙田、九龍灣、觀塘、藍田
2/7    西貢、寶琳、坑口、將軍澳、銅鑼灣
3/7    旺角、尖沙咀、佐敦、太子
4/7    中環、灣仔、銅鑼灣、北角、鰂魚涌

唔知有關人士可唔可以透露下出沒時間呢??:64:
我真係好想知佢4/7係咪真係再黎QB?同埋幾點到??!:65:
:handshake:
tml will be kwun tong 1230-2pm , mk 230-6pm and tst6-8pm
homingwah2005 發表於 28-6-2012 07:10 PM

Kwun Tong Where ???:79:
樓主真係好彩呀~~多謝靚相分享~
1230-2pm呢個時間姐係這些機會不是我啦. . .
BTW
TDKR個FB係咁比Fans插
2peny 發表於 29-6-2012 10:58 AM

講真!插佢都應該啦!!:blame:
咁有心運部車過黎點知就收收埋埋!!!
聽日打風仲隨時全日失踪!!!
玩遊戲??!
我寧願同陽光玩啦!!!
Facebook咁寫。。。:67:

各位Fans, 今日Bat-Pod戰車巡遊路線如下:
中午12:30 - 觀塘 (特別留意: 巧明街、鴻圖道、裕民坊附近)
下午3:30 - 旺角 (特別留意: 朗豪坊、波鞋街附近)
傍晚6:00-尖沙咀(特別留意: 海防道、彌敦道/北京道附近)
請注意, Bat-Pod戰車停泊時間與地點受路面交通情況影響, 而今日稍後時間與明日因為天氣不穩的關係, 巡遊路線可能會有所改動, 我們會盡快作出公佈。

希望咁多位ching可以如願同佢見面啦!!:71:
25mins ago [蝙蝠戰車Bat-Pod速報]:Bat-Pod現在停泊於巧​明街富利廣場 (今站應該可以停留多少少時間) 喺附近的Fans快啲去影相喇!