Toysdaily 玩具日報

查看: 4488|回復: 12

[個人收藏] [遲買平兩舊] 折紙旋風

其實無平兩舊咁多, 不過真係平. 今日o係信鵝一間從來無諗過幫襯 ge 玩具店入手, 只係 兩魚兩蟹, 仲有找tim. 好似全店做特價. 我呢隻乃港版.

相關帖子

嘩平成咁@@
睇黎我都要入一隻:he:
估唔到SHF T&B系列依家隻隻都冧, 唉............................
在下都尼攝下鏡先:)

其實SHF T&B系列插水只係HK既情況,其他英雄在日本就算冇主角甘好賣都未至於插水:38:只能說兩地人氣差太遠了:42:
5知人氣僅次於T&B的狂徒會點呢?嘛,在下還會一出即入:DD
T&B主角之後隻隻出左無一個月就插價:47:
講真睇左幾集t&b..最吸引到我暫時都係t&b..如果只貫產品計..暫時亦只會選擇t&b2主角:43:
坐等二魚以下,Sky High 驚見1.3魚。
訂咗狂徒,唔好插啊。
之前用二魚三草喺拍賣網收咗隻wild tiger,唔知有冇ching知邊度有平bunny買呢?
昨天信鵝有間搬遷做特價. 好似做緊2魚六草找兩.
訂咗狂徒,唔好插啊。
kkwkkw 發表於 28-6-2012 08:55 AM

1.3魚。。。抵玩wo!
港版和日版跟本冇乜分別,咪又係同一樣嘢...最緊要價錢合理:58:
訂咗狂徒,唔好插啊。
kkwkkw 發表於 28-6-2012 08:55 AM

sky high邊到1.3魚????
sky high邊到1.3魚????
mz024024 發表於 28-6-2012 07:45 PM

x 2
我都想知邊度有?