Toysdaily 玩具日報

查看: 7840|回復: 48

[劇場創作] [亂拍系列,OK多圖, 小心] BABY LAKOR & JOKER~

Hi, 我係Baby Lakor~

我好有錢ga~

點解我咁有錢?

因為我daddy好勁lor, 點勁法, 我唔識講.......不過 我同佢個樣都似ga~又係一樣咁靚仔~

不過,佢化左妝個樣就更加有型lar~

佢成日俾零用$$我ga~

有陣時我仲會陪佢一齊開工tim
執好個袋

著返件披, 畫返d眼耳口鼻

帶埋卡片~

daddy, 行得la~

仔, 帶返個面具, d人先唔會認得你ga

係~

你睇我幾有潛質, 第二時實可以繼承daddy 既衣鉢~

我daddy好鍾意聽我唱歌ga, 我多數唱呢首歌佢聽GA~, 大約係咁唱既:
When I was just a little boy,

I asked my Father, "What should I try?

Should I paint my face ?

and rob the bank?"  

This was his wise reply

Que...Hey Lakor, Lakor

Whatever will be, will be,

The Chaos will come with me,

Que Lakor, Lakor,

what will be, will be.

thanks for your watching~
1.0 面相唔差,一D都唔怕被 2.0 搶鏡。
太正了:63::63::63:
好用心嘅相
入嚟支持下~
用心的歌詞!好靚的角度,very Nice !!!
執袋呢下~睇得出有精心設計過!haha~:he:So cute~執到甩褲!!:p支持劇場!!:$

個BB小丑真係好正!唔比個good你都唔得!:71:
回復 2# 老孫

em......暫時來講仲係, 如果2.0改返瘦d, 應該會好好多~
太正了
liverpool_chu 發表於 27-6-2012 09:04 PM

多謝, 多謝~~~~~~~~~~:64:
好用心嘅相
入嚟支持下~
GTO 發表於 27-6-2012 09:06 PM

多謝, 多謝~~~~:64:
用心的歌詞!好靚的角度,very Nice !!!
So.casio 發表於 27-6-2012 11:11 PM

突然發覺呢首歌既意景好襯 所以惡攪下, thanks~
個BB小丑真係好正!唔比個good你都唔得!
jackie1011 發表於 28-6-2012 03:16 AM

多謝, 多謝~~~~~~~~~~~?:64:
執袋呢下~睇得出有精心設計過!haha~So cute~執到甩褲!!支持劇場!!
sonsonsun 發表於 27-6-2012 11:21 PM

大大心水清, 我係參考左醬爆既演出~
thanks!
Very good, awesome:71:
Very good, awesome
captainamerica 發表於 28-6-2012 09:40 AM

Thanks~ CAPTAIN~:64: