Toysdaily 玩具日報

[其他] 2012-2013年度新拉打仮面Wizard,9月2日放影(雜誌Scan圖)

條皮帶太意淫喇!!! 個logo竟然係................................"自摸下體"喎!!!

太過份嘞~~~咁會教壞晒班小朋友o架!!!!!
好野,繼續慳錢唔駛買拉打!!:43:
個樣好過科屎好多了~ :67:
科屎口甘騎尼..最後都接受咗....呢隻拉打睇吓睇吓就慣架喇...:38:
竟然叫做「哇塞」......
算把啦,年年新rider出個個咪話唔買佢既玩具,唔睇佢
睇睇下咪個個去到尾又話佢型又話佢好睇
呢隻算係過得去......但隻野過得去就大件事。響鬼當初一見佢個樣都覺得正
但故事就...........我覺得麻麻
屙屎都靚架.......個故事都真係一般........
W開頭睇,左右兩隻色,我都頂唔順到依家。但故事正喎
算啦,望佢個故事寫得好好睇睇。唔好又隻rider靚,故仔唔得........
我另可故仔好睇,隻野醜樣過真rider都冇所謂
腰帶隻手,五隻手指......代表五.都預左...
個樣又以戰隊紅又以009.....希望有睇頭啦

新 rider 會係 8月上既 fourze 電影入面出現, 仲會同  處女座 及 雙魚座 Zodiart 對戰 !!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我覺得幾型wo
呢隻出到SHF
555個隻Orga有機會出
希望故事吸引和女角質素高啦, 已經對拉打做型心淡了
新 rider 會係 8月上既 fourze 電影入面出現, 仲會同  處女座 及 雙魚座 Zodiart 對戰 !!
Vince 發表於 27-6-2012 11:04 AM

果然依家劇場版都只係新特攝片的宣傳片
蒙面超人 指環王(魔戒)...:66:
呢隻野, 就咁望都算順眼 (定係我接受能力高左 :cool:)
唯一頂唔緊係佢果條有手掌的自摸腰帶 :ice:
我反而覺得似邪惡組織幹部多過似"拉打"....:oh:
佢係拉打&#22175;既... 佢係拉打&#22175;既... 佢係拉打&#22175;既... 佢係拉打&#22175;既... <-- 自我摧眠中 :75:
暫時對佢都係中性
睇表現先再加/減分
希望會擺個有型pose, 有D幾型既音效啦:(