Toysdaily 玩具日報

查看: 18640|回復: 32

[ENTERBAY] John Rambo

雖然價錢是高了點, VIP左都要2牛5魚.
但手感不錯, 當然亦有美中不足地方, 如格肋底下有條夾位, 金屬鎗械(AK+RPG)太重有不舉情況出現
但上色方面很到位, 有帥兄話慣性偏紅, 但其實係很準的SUN TAN, RAMBOIII 成套戲係中東曬太陽...
好多1:4DETAIL位散佈於各配件上, 當中褲是用拉鏈而不是魔術貼, 有帥兄質疑膠鞋問題, 其實對鞋手工上色都好DETAIL..
BODY方面最爭議包膠吾包膠, 中間BODY係軟膠, 胸肌有手感, 雙手用這種硬膠手亦是唯一方發, 不然完全無法拉弓(換手例外)
最後頭雕很精確, 重現當年史太龍MODEL樣
睇過實物面相真係好靚嘅,但手臂可以粗番d就真係無得輸
實物的確靚過官圖,但真係唔夠大隻~!
關節外露+1:4尺寸有D令人卻步
不過不失為一隻好物
:35::35::35::35::35:
其實幾正,
可惜係1/4,
如果係1/6就入咗
唔知點解睇落好膠........
金屬鎗好正.......
做到拉弓喔!!!!~原本以為唔得添 祝樓主玩得開心!!
good pic~ 個頭同個身都好正~
回復 1# chungyuihing

唔錯, 不過唔夠大隻感覺上.... , 最慘係 噤大比例 1:4....
噤都好唔洗諗一定放棄唔入:DD
又不舉? 隻boot成隻啤出黎已經可以skip啦!你睇個d軍事figure 1:6都做到穿鞋帶,
1:4都唔做,講唔通lor,伸要甘貴。如果黎緊隻Joker對鞋係一件過啤出黎,我會放棄。
THX for sharing~~
竟然拉到滿弓, 小弟太睇少EB了.....

太大了..................................
見到d關節就無哂興趣:72:
想問一問樓主佢條褲既拉鏈係兩邊一樣長定長短鏈?
因為我果隻長短鏈拉得三份二:unhappy:
整體我都滿意係感覺上qc爭少少......:(