Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [海景外拍] Soldier Story- Operation Neptune's Spear ~海王星之矛~ (P.7補件消息)

catcat大,擺pose一定無SS個body咁正,因為想特別小小所以就換個黑人大隻佬同埋睇過seal嘅圖佢地真 ...
woowoobb 發表於 28-6-2012 12:34 AM

受教了。:64:

難得換了靚波地,露一露手臂果然係好主意。:71:

睇圖比較,似乎未端摺袖會比較好睇,大大考慮一下?
受教了。

難得換了靚波地,露一露手臂果然係好主意。

睇圖比較,似乎未端摺袖會比較好 ...
catcat 發表於 28-6-2012 08:16 AM

多謝catcat大意見,當砌好呢隻會睇吓仲搵唔搵到散件砌多隻會玩摺袖
想問各大大,hk416槍帶點樣串同收音機點整??煩請指教煩請指教:64::64:
回復 89# woowoobb

再黎
我訂嘅都到手喇,依家改緊個波地。:(
點解今次改左全膠鞋喎。腳眼可動性減低了,接地性下降了。:cool:
我訂嘅都到手喇,依家改緊個波地。
點解今次改左全膠鞋喎。腳眼可動性減低了,接地性下降了。:coo ...
ba2784 發表於 28-6-2012 07:24 PM

膠鞋真係大倒退,雖然SS變相加了泥水舊化作補償,但始終都是布鞋好......

不過可動貼地方面已經比TC好得太多,因為SS用自家製腳腂關節,所以都算係KEEP到布鞋七成嘅。

強烈希望下款現役要布鞋!!

電台控制器單一按頭的一邊接耳機,開三那邊其中一個接對講機,電線打理好。對講機天線可拆下,再用運接線(一邊L形)延長,放上後腰背心,當然直接保持原樣亦可。

槍方面,布帶一邊拆開接槍尾掛孔,另一邊接槍頭導軌。

-以上曾作更正。
電台控制器單一按頭的一邊接對講機,開三那邊其中一個接耳機,電線請打理好。對講機天線可拆下,再用運接線 ...
catcat 發表於 28-6-2012 08:22 PM

單一按頭的一邊接對講機 <------ 亞c兄 , 你會唔會 錯左呀 ?

單一按頭的一邊接對講機
wayne852003 發表於 29-6-2012 01:03 PM

唔.....咁小弟我 錯左了。:64:
單一按頭的一邊接對講機
wayne852003 發表於 29-6-2012 01:03 PM

多謝大大提供實物圖,我見到個抽&#22050;都唔知點搞,依家識得搞了
各位師兄,SS海王星代理已發補件,大家記得落鋪&#25886;番。

各位師兄,SS海王星代理已發補件,大家記得落鋪&#25886;番。
catcat 發表於 8-8-2012 03:21 PM

Ching, I don't have the receipt any more, how can I get this back? THx.
Ching, I don't have the receipt any more, how can I get this back? THx.
KKWai 發表於 8-8-2012 04:23 PM

師兄您邊間買?

小弟兩盒兩間買都係講聲就有得補。

Ching, I ordered 1 in Kai Wong basement, 1 in 1/f.
Ching, I ordered 1 in Kai Wong basement, 1 in 1/f.
KKWai 發表於 8-8-2012 04:42 PM

呢兩間都有信用&#22021;,況且平時唔問無單比。

開口問&#25886;補件一定比。