Toysdaily 玩具日報

查看: 6294|回復: 11

[Hot Toys] Matrix(22世紀殺人網絡) - Sentinel & The Nebuchadnezzar Hottoys 出品?

最近HT推出了RED SKULL令我想起HOTTOYS 不是有Matrix(22世紀殺人網絡)的版權嗎?
但為何好像沒有推出過人偶呢…

但最近在JP HOTTOYS中查到有呢兩件野,請問有無版友有這款呢?
SCALE係咪又係1:16? 放出黎會唔都係好巨型?

有沒達人可以放一些實物出黎參考吓?:$
Sentinel 唔係 1/16, 全盒只有一般12吋公仔長。

至於The Nebuchadnezzar 好似唔多覺有出過...
Sentinel 唔係 1/16, 全盒只有一般12吋公仔長。

至於The Nebuchadnezzar 好似唔多覺有出過...
chankb 發表於 24-6-2012 11:56 PM

師兄你不如拍兩張相黎睇吓:shiny:
官網又話約W38×H16×D14cm 既:@ 咁咪有成隻batpod咁長囉!!
我未開盒喎, 要遲吓先, 可能TD有舊照, 找吓吧
我估38cm係當你張開tenticle拉開的最大距離, 隻嘢唔大隻。

我個blog就只有其他廠出的Sentinel

KATO 都加入左hottoys 啦~佢地而家出Matrix咪岩曬囉:love:
Matrix,我一直等緊,但佢真係完全冇消息wo......

chankb 發表於 24-6-2012 11:56 PM

Nebuchadnezzar was issued with a JP limited DVD set ..........   by HT.

回復 8# RRAAYY

係喎...
頭兩幅細圖見到DVD在幾身中...
哩只先勁!!!! 我屋企有一只  :71:

hottoy 有無出12吋 Neo ?

係老虎淨係見有 Medicom
Matrix,我一直等緊,但佢真係完全冇消息wo......
neo.L 發表於 25-6-2012 12:36 AM

me too~~~~~~:unhappy:
This is the one that I got...scale are pretty big though