Toysdaily 玩具日報

樓主: mingming914

[Hot Toys] HT 預計出貨期(更新catwoman)

真係好癲.我係新玩家.入左MARK II同SPIDERMAN BLACK VER.
後尾2隻都係唔岩心水放晒,屋企一隻12"都無,但係就KEEP住幾張訂單..
而家訂左LOKI,BW,JOKER 2.0
仲想訂MARK VII,HULK,BATMAN 2.0,CATWOMAN....:(
點解D好野GROUP埋一齊推出呢!!:help:
頭像被屏蔽
回復 31# simson464

睇哩迟早唔系收人偶,系收集d订单:die:
回復 33# Eddie82

有意思!! :71::71::71:
Ht 有冇出得甘快
我就8月同10月各一隻 , 11同12月就各兩隻 , 如果係呢個進度都ok既 .
回復 31# simson464

可唔可以講多 d 點解要放呢? 我見你之既相都好靚呀!
11月全中:unhappy:
回復 37# coltrane

其實點解想入12"呢..開頭係想要紅金色IRONMAN先既..後尾上黎問過先知隻隻都炒上2牛..所以都無買,反而轉入MARK II..雖然平,但係玩兩玩發癿唔鐘意就係唔鐘意..所以都係放左... SPIDERMAN就賣得更新快.因為佢比我既感覺係件衫好易爛,加上當時為買而為.所以都係放返出去..其實我而家屋企未有位比我放12"出黎擺.所以黎緊個D我一隻都唔開盒.全部收埋佢先:unhappy:
18隻已經中左11隻 :70::70::70:
回復 40# bunchan

嘩。。。咁誇張。你一定好有米定啦
我估下一隻派tron:45:
全部加多3個月就參唔多,
Hottoys個d產品有邊隻準時過架,
隻Tron就來2年啦, 我係呢度都唔知發過幾多次牢騷!
回復 41# mingming914

有米我就晤洗吐血la.....hahahahah 不過真系上晒癮。。。
我就會訂以下幾款。