Toysdaily 玩具日報

[新品消息] toy hunters~ joker2.0店頭實物~

回復 31# E神

THX 大大~
時間多的是~可以將佢放係一邊lu~:66:
等待MK7殺埋身~咁動漫節就真係可以輕輕鬆鬆鄧梓楓lu~:61:
回復 33# edmond555

敢問ching訂左joker2.0未?
T-800 DX我都冇訂~到時你可以去博下既~:shiny:
MK7我就要睇下實物先決定!
因為我已經有2-4-6同訂咗1!
Ironman不停咁出都唔係辦法!
仲有3A都係:$
預計 2013 年 1 月出貨 :34:
Heath Ledger演Joker真係演得好正,加上佢又死左,點都要帶Joker返屋企記念下
加上州長又冇訂,今 ...
edmond555 發表於 23-6-2012 02:05 AM

T800 9成冇現貨,
到時上yahoo 睇下,應該唔會抄到好高掛.
我今日聽到第一季尾都未必出到因為有太多貨要出喇!
回復 36# edmond555

正常黎講~就一定重有得訂~:36:
但係如果重演BW搶訂情況就....:67:
回復 24# sonsonsun

Monday 先得閒 >_<
回復 39# Jamiroquai

係law~o岩o岩先cut BW 訂~就攻你一個"醋"手不及~
D野出得咁X密~真係好難定出貨時間∼唔急既∼等下law~:67:
回復 35# Jamiroquai

hahahhaa~我勁D!!!:66:
iRON MAN~!我一隻都冇~!!!!:66:
回復 43# edmond555

如果係鐘意既∼都合理既~
(只是個人意見∼可以當作九up):64:
回復 46# edmond555

唔好話訂唔到呀!小弟訂到~都想班抄家損手爛腳啦!:42:

到時可能又有大量Vvip價呢:)

回復 50# Jamiroquai

咁又係~!:58:
到時就係我地呢D玩家舒服曬~
回復  Jamiroquai

咁又係~!
到時就係我地呢D玩家舒服曬~
sonsonsun 發表於 23-6-2012 02:40 AM

未必啊,
睇個勢,ht 開始控制 出貨量了,
你睇 t800 同 black w 咁快售完就知,,,,