Toysdaily 玩具日報

[分享討論] c奶小朋友三叔七婆排隊齊來買開心樂園餐~~~

關閉 [複製鏈接]
其實C奶都有權買架, 唔係一定買黎炒, 尤其是只限一人一隻, 想要多隻的, 都要叫多位朋友或親戚, 由本來開一張 ...
chankb 發表於 23-6-2012 12:11 AM

你D理論仲歪過我BOBOBOY:no::no:
這個畫面相信只是序幕的開始,遲d動漫展才是正場。

對玩家來講真是惡夢。
最能X排隊黨,正PK。。。
我有訂都望班炒家爆炒燶:53:
回復 16# 龍心438

你叫得做龍心自然有你的道理。

你的題目是"...排隊齊來買開心樂園餐" 但你自己好似都有排隊, 所以作為第三者, 純看圖片我見看不到你的行為同相中C奶有何不同, 也不明白點解位C奶衰過你?  兩位都係首天排隊買老麥, 當然, 除非你知道相中C奶係炒家同排咗幾十次就作別論。  

可唔可以同大家分享你的理論?  

想問多句你有冇見到HT開單比相中位小朋友?
8:45PM開始排,10:15PM先走得∼好采自備毛巾,濕晒!
cavslbj 發表於 23-6-2012 01:05

咁樣買玩具根本冇意義~!!{:3_133:}
香港真係一個好得意o既地方~!!!:43:
回復  龍心438

你叫得做龍心自然有你的道理。

你的題目是"...排隊齊來買開心樂園餐" 但你自己好似都 ...
chankb 發表於 23-6-2012 01:02 AM

OK U WIN你話冇分別就冇分別,大家都係人tim:44::44:
這個都排了幾輪....
kkkso04010 發表於 22-6-2012 11:59 PM

買 ht 都可以上位?:50:
成日比人影排隊相,比人影到好肉酸!
其實買公仔係冇分男女老幼,
不過我只係想提吓大家, 笑面龍, 船長, 超人, Mark V 呢幾隻係破底價貨.
不過我只係想提吓大家, 笑面龍, 船長, 超人, Mark V 呢幾隻係破底價貨.
Mr.DL 發表於 23-6-2012 01:47 AM

唔只咁小,依年幾九成都跌:):)
其實我只係想有得玩啫:(如果次次都咁多人就惡夢了:die:
回復 22# 龍心438

如果大家都係人咪學下尊重別人, 同唔好放大自己囉。
如果真係有"c奶小朋友三叔七婆"打尖, 唔怕比人打, 影佢相上載都冇可厚非, 但單憑年齢性別去歧視或拍攝同你一樣守規則去排咗幾粒鍾隊的人有乜理論基礎?  

自己首日湧去排隊但又開post問點解禁多人首日湧去產生長龍, 唔覺有點周處除三害feel嗎?
Mr.DL 發表於 23-6-2012 01:47 AM

even 船長 and 超人, such good quality toys also.......... :67:
so I feel Black Widow, Joker and Coming HT will drop below IPO later :38:
回復  龍心438

如果大家都係人咪學下尊重別人, 同唔好放大自己囉。
如果真係有"c奶小朋友三叔七婆"打尖 ...
chankb 發表於 23-6-2012 02:08 AM

都唔知你講左去邊
宜加講緊值唔值得問題,我有VIP又想急玩都OK丫
班無知既抄家做D損人不利己既事,明唔明呀
到時如果抄得起我同班抄家道歉又點話

回復 30# 龍心438

我咪就係問你相中邊一位係你口中所講"無知既抄家"囉。你post張相上o黎又唔講。