Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 Joker

不過值得一提 , EB既服務態度就真係值得一讚 !! 無論今日接待我既哥哥仔(我估係新黎)或N姐姐都好有禮貌 , 今日臨走都見到N姐姐真人 , 真係聞名不如見面 , 幸會;幸會 !!
頭像被屏蔽
must buy item:34::34::34::34:
如果LE隻係1�6的話我會考慮。
1�4實在太大!加上價錢成近$3000,太貴了!
不過個頭的確比HT的做得靚。
不過值得一提 , EB既服務態度就真係值得一讚 !! 無論今日接待我既哥哥仔(我估係新黎)或N姐姐都好有禮貌 , 今 ...
dvddvdhk 發表於 22-6-2012 08:46 PM

EB姐姐真係好好服務能度架! HT果班員工就無咩邊個有禮貌,你對佢好禮貌佢都係好很串!
Enterbay真係陰公,人地24頁,你就2頁。唔好怪我口臭,你出野出咁耐,檢討下啦,我等你隻batman等左好耐,完 ...
Ricky康康 發表於 22-6-2012 08:20 PM

無計LA!不竟EB暫時只有頭雕出的靚而已!
1�4太大隻。EB的產品個價又預佢吾平得去邊。通常D配件又吾係多或特別吸引,都好難有D咩話題性。
真係好似E記做得靚D,不過可惜係1/4!
其實1:4比較偏向經典人物, 因為大SIZE擺起黎有壓場, 好似1:4T2那比例上張力比1:6大

1:4JOKER套西物理上會自然解決腫或唔FIT現象, 因為1:4套西會重咗自然有番下墜感, 1:6布料太薄太輕了
都ok,我覺得好過ht 的2.0
EB姐姐真係好好服務能度架! HT果班員工就無咩邊個有禮貌,你對佢好禮貌佢都係好很串!
akiaki 發表於 23-6-2012 01:12 AM

佢真係可以一個打十個!! :71:比個讚妳!! :35:
佢真係可以一個打十個!! 比個讚妳!!
kevinwong4ever 發表於 23-6-2012 09:38 AM

X2 :shy:
HT雙頭雕同老品牌既攻勢都阻唔到我想買EB既心, 但如果去到3000....就真係仲諗緊.......:ice:
出相誇啦啦......:38:
出相誇啦啦......
the_crow 發表於 23-6-2012 02:29 PM

的確,張相好靚,但只有一個角度…
而且rambo既鞋居然係啤膠,我驚呢隻都係…
1/4,價錢都加左碼…
講到尾我都想eb出正d,等ht比多d力…但一張相唔夠力令ht緊張呀…
can Ching tell me where I can order?
sskytoy 發表於 22-6-2012 03:11 PM

呢隻佢話7月底上市, 10成10動漫野...有心就再留意住D消息吧, 佢宜家話就話唔收訂直買現貨但MIB又同"這兒" CROSSOVER搞預定, 唔知佢咩頭咩路...

呢隻睇佢D圖正, 大貨留神:45: