Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 下一隻聖衣神話五小強-EX新生鳳凰座一輝(P11雜誌新Scan圖,P12官圖)

回復 93# ase

thank you, 堅新手又經歷過閃電CUT訂後宜家都成日唔知點算咁...
EX星矢插到低過訂價,一輝應該都一樣,買現貨算了:43::43:
EX星矢插到低過訂價,一輝應該都一樣,買現貨算了
seiya_shun 發表於 6-7-2012 12:48 AM

同意, 反正冇現貨咪唔買囉~~~~~~~~
我反而想知阿瞬係咪會彎唔到腰...定佢會改過件胸甲呢?
經星矢一役, 唔會再訂了, 現貨買到就買, 買唔到就等再版/新版/初期版............:(
一輝EX應該炒唔起架喇…估計到時一樣都係現貨啦

原因有三︰
第一,今次無入星矢EX既照理都唔會再入青銅哩條線…
第二,最終青銅既一輝好似係最遲出,質素已很不俗…繼星矢EX一役后,選用相同素體的前題下,唔見得一輝EX會有好大驚喜…
第三,你睇下星矢EX現貨價係咁跌就知咩事…
一輝EX應該炒唔起架喇…估計到時一樣都係現貨啦

原因有三︰
第一,今次無入星矢EX既照理都唔會再入青銅 ...
linkchan 發表於 6-7-2012 06:58 PM

師兄你拎最終同新生比?最終5子都靚~
但講真舊新生既一輝同其它舊4子一樣都係邪神~:56:
而且舊新生5子得星矢有戰損甲~其餘4子都有可以期待既地方既~
等佢公佈多d詳情先決定
:71::71::71:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
快啲公佈多啲資料, 睇吓洗唔洗訂先.....:78:

11月 聖衣神話EX 鳳凰座新生聖衣 剪影圖

聖闘士聖衣神話EX、次の商品化キャラクターは…!

倚?﹗拖慢晒其他黃金既進度咁喎…唔會REMAKE晒所有人物呀?﹗
駛乜仲扮晒野賣關子:(
又要"改餐死"版本...出阿舜時先驚呀...變大隻舜:53:
好耐之前已經賣哂舊神話,新EX入入下都入哂,除左星矢,不過一輝應該要入