Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息】DX11 - The Dark Knight: 1/6th scale The Joker 2.0 Collectible Figure

頭像被屏蔽
Last time for the Black widow, I go there the third day 9pm with no one lining up, so why line up?
now in the Fourth Floor la
sskytoy 發表於 22-6-2012 02:55 PM

Fourth Floor ........
回復 166# dogjumpjump

:73:Another Jack Sparrow Case ~
我仲諗住4點先去....睇黎而家可以唔駛去
Fourth Floor ........
ryantsang84 發表於 22-6-2012 03:00 PM

Yes I though no one lining up in the afternoon so I call my gf to go line up and .......she blame on me and said 全部麻甩佬 !! then she went home...so I need to go maybe Sunday
我決定唔去,星期日返工經過先訂!自用既唔急
排到上三摟。。。:38:
頭像被屏蔽
我唔明點解要沖住去訂.. 真係怕即日訂完?? 定係想早d攞貨早d炒??
dogjumpjump 發表於 22-6-2012 02:45 PM

炒家早訂易放D
玩家早訂早享受
各位打算去訂的朋友注意,個個exclusion gift $150要俾現金架~~
排了半個鐘,攪掂!
如果5係咁啱放假都費事同佢癲!
另外,我惗我遇到傳說中的黑面胡show仔。
頭像被屏蔽
炒家早訂易放D
玩家早訂早享受
GTO 發表於 22-6-2012 03:10 PM

仲炒ht....? 不如買ibond............... 起碼唔使拎件野走黎走去...........................
不過冇佢地, 都買唔到超vip價~ :p
排了半個鐘,攪掂!
如果5係咁啱放假都費事同佢癲!
另外,我惗我遇到傳說中的黑面胡show仔。 ...
monchii 發表於 22-6-2012 03:14 PM

係咪櫃台個個?