Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jackie1011

[分享討論] 如果hottoys出一隻Tony可以穿上ironman鋼鐵甲既版本,你估反應會點?

以現在ht訂價愈來愈進取的大前提下,定價一定會在3000以上:78:
如果只根據td人既反應,應該第一日就會有個多達50大板既pose出現,而入面會有唔少人話打個pass字同埋等ver.2既字眼:p
如果睇ht出面既人龍,應該會出現一條比bw仲長既人龍,而掛隊既人平均年齡係50:35:
攪到咁,多數零可動,一定無興趣!
担心比例同價錢:no:
唔單止係盔甲厚薄問題,
你仲想要一隻有可動性o既IM的話,你要想一想個Body點樣配合套甲去做關節位,
相似商品你可以想像下聖衣神話,聖衣都叫做有外露關節位,畀個body活動
但im套甲係全包,點先可以外甲同body一齊扭,先至唔會互相阻礙郁動?
又,如果im套甲真係好似神話咁一件件套上身,你又會覺得好有型嗎?
我就想都覺得唔開胃.

總論係,如果HT有技術開發到咁樣o既product,
個工程師不如去搞太空軍備,無必要浪費天才去做玩具.
件貨收人千幾蚊仲要日日畀人上網插.
出一比一,搞掂!
原來咁多問題!我之所以諗到D樣野係,因為係the avengers入面Tony 最新既Suit-Up Gantry係一路行一路除,咁下次出 Suit-Up Gantry v2.0既時候,會點出呢??
同埋mark 7穿甲既情形,係由一條野飛住咁變,唔通hottoys出果陣會好似mark 5咁,另外送個公文包?
o的parts一定好易爛!!!!!!!!!!
我覺得出架Batmobile 1/6 搖控車已足夠:38:
唔望ht可以做到咁、只望佢mk7做好啲已經好足夠、安守本分吧。