Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Marvel Select Barbarian Hulk Announced

唔中意電影造型的朋友要留意啦
只有一幅圖
關節與電影版差不多
大家留意SDCC吧

召喚各位師兄
介紹一下Barbarian Hulk的來歷
我覺得啲關節似翻之前Rulk & Green Hulk嗰款多D喎
同Avengers隻Hulk唔係好同喎~~!!
胸無關節
T位又睇唔到
應該唔係avengers hulk既關節~~~
會唔會係講Planet Hulk?
HULK比SHIELD送左過去第二個星球...
係果個星球生活既造型?
好似係最近Incredible Hulk的故事:
經過Fear itself後Hulk去左搵Dr Doom希望可以將Hulk同Bruce分離
最後Dr Doom成功將佢兩個人格分離,Hulk就走左去地低同D地低人住
詳細故事:http://www.wretch.cc/blog/Siufu/34376862

而這個就係Hulk就走左去地低同D地低人住時的外形
最近兩個人已經變會個體,但人格係屬於Hulk
經過Fear itself後Hulk去左搵Dr Doom希望可以將Hulk同Bruce分離
最後 ...
月心 發表於 19-6-2012 10:01 AM

原來係甘:@
最後 ...
月心 發表於 19-6-2012 10:01 AM

好似唔係dr doom係 doctor strange
回復 7# benedict 佢搵DR STRANGE係做另一樣野~~係 DEFENDER 條LINE~~