Toysdaily 玩具日報

[新品消息] TAMASHII Feature’s Vol.4 8月12-13日香港舉行(P5【VIP DAY 先行參觀】)

登記左,希望有新神話product see see
登記左,希望有新神話product see see
linkchan 發表於 21-7-2012 02:16 PM

me 2 ar.........:43:
me 2 ar.........
ray文 發表於 21-7-2012 02:27 PM

到時靠你地提前報料了:handshake:
到時靠你地提前報料了
yugi 發表於 21-7-2012 03:11 PM

都唔知會唔會抽到呢......:34:
先到先得,岩岩登記唔知仲有冇呢
見咁多師兄登記,原本冇興趣都登記左,希望可以一齊去熱鬧下!
主要想睇dx萬能俠同埋痛車,希望有啦
頭像被屏蔽
日本 魂Feature's Vol.4, 9月1-2日原宿舉行

バンダイのいま一番アツいコレクターズアイテムにフィーチャーした"魂"のイベント、
「TAMASHII Feature's」第4回の開催が決定!
今回は「香港」と「東京」の国内外2会場での開催で、
魂ネイションズの新ブランドを大々的に発表予定。

その詳細は、今後の情報にご期待ください。

■開催会場、日時
 「ACT-1」
 会場:香港 KITEC 九龍湾国際展覧中心 展貿廊1
 日時:2012年8月12日(日) ∼ 13日(月) 12:00 ∼ 21:00

「ACT-2」
 会場:東京 原宿クエストホール
 日時:2012年9月1日(土) ∼ 2日(日) 時間未定

■その他
 物販の予定はございません

→ 「ATC-1」香港 特設サイト

http://tamashii.jp/event/event_t.php?eid=00083
物販&#12398;予定&#12399;&#12372;&#12374;&#12356;&#12414;&#12379;&#12435; <<<< Same as HK
有無得填問卷寫想佢出咩?
估唔到香港會優先,唔知有咩驚喜呢
我抽到vip,有1個名額多,邊位有興趣去?
御遠將 發表於 3-8-2012 03:24 PM

我......:shiny:
御遠將 發表於 3-8-2012 03:24 PM

我.................個日唔得閒, 要等12號先去到:sad:
我......
F.S.飛煞 發表於 3-8-2012 03:30 PM

我pm留電話比你,到時再聯絡