Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 純玩家愛好者討論,炒家打手慎入

Alan Dutch please :71:
who wants Aliens Ridley and Soldiers ?? :58:

我最想佢出番異形系列同埋Alan Dutch嚟陪吓我啲P仔!! 隻Royce炒到太貴唔想後追...其實ht今年都出番唔少舊作,有iron man Mark1,T-800, Joker...嚟緊仲有MJ,Rambo DX同Robocop...Expendables又有第二集,學某大大講,玩具嘅嘢,唔使高追,最緊要夠長命就等到 haha~
回復 11# Macross長谷有洋

X2
ROBOCOP应该会等套新戏上先出ma???
回復 13# kafai1978

我都係一樣
Alan Dutch please
blackhawkdownhk 發表於 18-6-2012 12:57 PM

Alan Dutch please X 2 !!!!
who wants Aliens Ridley and Soldiers ??
blackhawkdownhk 發表於 18-6-2012 12:58 PM

here!!
出返舊角色又會比人話食老本,厄錢,
仲會話ver1靚過ver2.......
DIG 發表於 18-6-2012 12:51 PM

如果係出得好過之前的話,我相信無人會怪你食老本都會乖乖入舖擺底訂金,同埋依家ht技術突飛猛進,如果幾年前的都好過佢依家出的話,我覺得成數比較低,有的話試舉例說明,當然係講大部份人都覺得ver1靚過ver2果d啦
最少會有3隻有新版/DX
我都等緊~
wait for Wolverine V2
頭像被屏蔽
我最想佢出番異形系列同埋Alan Dutch嚟陪吓我啲P仔!! 隻Royce炒到太貴唔想後追...其實ht ...
Pixiv 發表於 18-6-2012 01:11 PM

Alan Dutch我有,一拍埋D新野好似好癈咁,係時候出過.......
但唔好再用軟膠BODY啦,我咁耐都唔敢點陏佢對手,拎槍動作都做唔到(其實感覺到D膠都重好有彈性,但可動真係差)......
頭像被屏蔽
戰狼真係值$同珍貴在個包膠body!~
好多人好憎包膠body 話無可動
不過如果當初換左係有關節body
一定無咁 ...
hotroys 發表於 18-6-2012 02:33 PM

最大問題係包膠根本就不宜收藏:80: