Toysdaily 玩具日報

查看: 5900|回復: 16

[個人收藏] Resident Evil 1 Alice (更新包膠素體)

Resident Evil 1 Alice 分享 ! 多謝觀賞 !

如果有愛,用包膠body重正!:love:
COOL :):):):):)
Resident Evil  :71:
:46::46::46::46::46::46:
如果有愛,用包膠body重正!
darknight 發表於 17-6-2012 02:58 PM

用包膠body出色好多~係差呢樣~:$
用包膠body出色好多~係差呢樣~
sonsonsun 發表於 17-6-2012 07:05 PM

多謝各大大意見, 己更新包膠素體 !
對唔住, 要用Hotstuff 才得, 有大大用了配BABYDOLL, 你可睇下效果才入貨~
對唔住, 要用Hotstuff 才得, 有大大用了配BABYDOLL, 你可睇下效果才入貨~
darknight 發表於 18-6-2012 08:37 PM

我都有Hotstuff body, 但我怕件紅衫色移, 會肉赤, 所以用隻平包膠代替:64:
回復 9# KAMENRIDER11

但效果一般....加油!
平包膠好似皮膚下面有蟲蟲爬朵爬出, 可配普羅米修斯異型中伏一幕... :78:
變左靜脈曲張手:what:
不過已經好好多~:$
其實呢件紅色衫應該唔會甩色~可以一試~(當然小弟意見可以不必理會,因為,,後果自付):shy:
平包膠好似皮膚下面有蟲蟲爬朵爬出, 可配普羅米修斯異型中伏一幕...
darknight 發表於 18-6-2012 09:56 PM

哈哈! darknight大大形容得好貼切 ! 平包膠就算染左色都唔會咁肉赤, 我隻Hotstuff只敢蓍淺色衫 !
回復 13# KAMENRIDER11
我發覺頭雕同Body吾岩色真系好難搞....
支持樓主,自己玩得開心ok la