Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: destiny

[分享討論] Anti-Venom

原來唔係REPAINT, 係新啤出來, 唔怪得佢D 關節完全無脫色啦!
我REPAINT果隻玩兩玩D關節就脫哂色!!
gumng 發表於 16-6-2012 11:40 PM

五金兄呢隻掂啊!
Repaint得很醜,呢d水準都仲有人話hasbro不停進步,難怪Hasbro可以將水準不停降低。
avengers2012 發表於 16-6-2012 08:55 AM

你連咩叫進步都未搞得清楚:38:

I saw this white version at taobao some time ago... thanks for sharing...
however, I like my purple version more :)

回復 17# Devil_Fudou

前輩,你講得好好; 有時我都覺得孩佬係 body到退步緊…就好似啱啱出的MS電影蜘蛛俠真係有衝動去買,反而上次係in點等開門想買孩佬隻蜘蛛俠,但一羅上手…點解比蜘蛛俠3的6"還要差?!不過孩佬其實有進步,不過就去咗上色方面,好似個個都嬲avenger 3"少咗好多關節;大減分數…但咁細隻孩佬可以上色比以前好咗,好似雷神到少貨的黑寡婦!或者孩佬一路無退步…只係想留住永遠的客路~小朋友!近排成日去斗城,6"一排都冇貨上架;但3"真係唔少人買;差不多幾日又有新貨擺滿個架…真係不能看少3"
原來唔係REPAINT, 係新啤出來, 唔怪得佢D 關節完全無脫色啦!

呢隻先叫做anti venom, Hasbro 果隻.......
真係唔識分咩嘢先叫進步。
回復  Devil_Fudou

前輩,你講得好好; 有時我都覺得孩佬係 body到退步緊…就好似啱&#21873 ...
ChrisLamXYZ 發表於 17-6-2012 09:22 AM

3.75" avengers 上色比之前movie系列好?不能認同!

嘩,gumng兄 改得好好喎:73:
新個隻你不用入了
回復 22# 大ken

多謝!
孩記果款REPAINT, 當然不入了!
呢隻先叫做anti venom, Hasbro 果隻.......
avengers2012 發表於 17-6-2012 11:33 AM

THANKS!
我都唔知孩記會出呢隻, 仲以為孩記唔肯做嘢唯有自己整體, 不過睇來佢出唔出都無分別, 自己整呢個決定係正確!
五金兄呢隻掂啊!
法蘭克 發表於 17-6-2012 02:35 AM

THANKS!!
無辦法, 我以為孩記唔會出!
avengers2012 發表於 16-6-2012 10:33 PM

我諗你可能冇玩過ML同MU....:44:
THANKS!
我都唔知孩記會出呢隻, 仲以為孩記唔肯做嘢唯有自己整體, 不過睇來佢出唔出都無分別,  ...
gumng 發表於 17-6-2012 11:40 PM

啱!Hasbro 肯改好就唔係Hasbro。
如果我有你的技術,我都想試試自己改隻venom,純黑色都好正!