Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] I am released!!!S.H.F Fourze Magnet States

終於考完試喇!今日就影下考試之前話要影嘅magnet~

喺劇中都幾中意佢,夠哂似太空人:x 公佈出嘅時候真係好期待,到左5月終於等到.好有份量,我覺得做得好好~唔知點解好多人都話差:38:
頸部嘅設計我覺得係有d多餘,不過算啦也沒差~另外如果magnet n&s switch係實色而唔係透明會更加好:45:

Magnet States
使用Magnet N Switch及Magnet S Switch時自動轉換的模式,全身以銀灰色為主,身上有紅藍兩色的線條.

仲記得初初仲未研發NS MagPhone,弦太朗使用兩個switch時不受控制,將周圍有磁力嘅野都吸哂上身,到後來研發左NS MagPhone,但係因流星調整不當,弦太朗無法分
開,仲唔知飛左去邊,今弦太朗同歌星嘅友情決裂(嗰陣真係想打獲弦太朗:53: ),之後俾Holwankof掘番出黎,歌星作最後調整,弦太朗先變到magnet states.當然最後弦太朗同歌星都和好如初:71:

武器是2個電磁砲,分別在左肩及右肩,砲管可組合為大型磁鐵,能夠產生磁場

Limit break:Rider Super Electromagnetic Bomber
以大型磁鐵先產生磁場固定敵人後,再發出致命性的砲擊

完.
大大就好la...小弟仲有一個星期先玩得:56:

多謝樓主分享, 我睇左10集左右無睇..................:34:

除左Black 同RX之外, 其他rider 都提唔起興趣.
突然覺得係腰上到裝把手,位置好fit~~~~:78:
戴咗個頭盔加埋兩支角有啲似曱甴:DD。。。。。