Toysdaily 玩具日報

樓主: liverpool_chu

[Hot Toys] Hot Toys Movie MasterPiece Series

係咪仲有的軍人無POST??
kenneth35 發表於 15-6-2012 11:11 PM

軍事唔係mms ,

小弟第一隻hottoys 12吋係軍事gunner

而第一隻mms 係Robocop 1
好大工程, 讚!

:71:
回復 24# simson464

早期的異型, 因關節設計, 相信大都已經自我分裂了
嘩!辛苦晒大大 。。。吾推吾得 ...
好正呀!!!好多已經唔見有得賣,係咪已經全部天價晒
比如係鐵甲威龍,異型個D.同埋異獸女主角呢D~
simson464 發表於 15-6-2012 11:10 PM

唔洗驚!有排2.0:he:
想問咁多位Ching, Robocop 1, ED 209 ,Alien 機械人+ 主角 係邊年出???
想問咁多位Ching, Robocop 1, ED 209 ,Alien 機械人+ 主角 係邊年出???
EdBat 發表於 16-6-2012 02:24 AM

Robocop 1 同 ED 209個版權都係寫-2006,應該係2006
:64:辛苦哂:64:
由01開始到現在見到既係一直進步:71:
我的第一隻MMS係 mms 79 The JOKER (Bank Robber version)
不得不提~ 其實果陣的蘋果戰記果三隻係做得好靚~
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
Add marks for your great sharing!   Carry on Chu!
Douglas.M.Saint 發表於 15-6-2012 09:50 PM

版主 , 可吾可以將呢個貼擺係精華區 ? 因為絕對有參考作用 , 謝謝 !!!
我係由 MMS75 開始入坑 , 雖然係跌左入無底既黑洞 , 但吾知點解就好開心喎 , 一於越跌越深啦:66: 另外睇番前期既HT作品質素 , 就等同於而家既威龍既質素 , 咁係咪代表威龍既作品仲落後緊幾年時間 ?
Thanks very much for the recap.

Got to give a LIKE to your post!
心機post 唔讚唔得 :71: