Toysdaily 玩具日報

[分享討論] (更新左)訂左black widow揮手區.......(更新左)

揮手! 1大隻~~
唉~  mark 7 又要排一次..............
揮手! 1大隻~~
唉~  mark 7 又要排一次..............
dc911hk 發表於 16-6-2012 09:52 AM

應該係雨次一HULK 十 MK VII
無主角IRONMAN...呢隻要訂.
起碼唔使食而家D炒價先.
要食炒價買IRONMAN III IV VI
我寧願買隻會場版 IV:36:
我訂兩隻,一隻幫人訂,一隻自用...!!!!! :handshake:
今日岩岩訂左....
我想這隻定必大賣了吧....
太出色了
系丫.其實你地訂幾多錢..
我系網上搞的.$2 ...
kaibkaib95 發表於 15-6-2012 06:15 PM

師兄俾小左訂好似好開心,
但要有中sad貨準備,一般呢D代訂o既,
係唔會有保養單俾你,就咁開盒俾你睇,
表面冇問題,冇缺件就算。
之前Monger出面訂平2魚添,
但冇保養,就一定唔制囉。
而家呢款同門市訂一樣價錢,
點解要去代訂呀....????
師兄俾小左訂好似好開心,
但要有中sad貨準備,一般呢D代訂o既,
係唔會有保養單俾你,就咁開盒俾你睇, ...
kafai1978 發表於 16-6-2012 10:53 AM

唯一好處係因為吾使排隊 ?? 可以直接買到既 , 我都係會向供應商入貨 , 至少好似師兄話事解 , 有事都可以跟進同換件呢 .
回復 53# kafai1978

其實佢都講過.但真系吾得閒出去門市.冇法啦:Q
我都係.. 一隻............................................................................................
我訂一隻!  昨晚只許一人訂一隻!
唔知今日出去重有無得訂呢:handshake:
頭像被屏蔽
琴晚開始一人訂一隻:74:
回復  kafai1978

其實佢都講過.但真系吾得閒出去門市.冇法啦
kaibkaib95 發表於 16-6-2012 11:02 AM

所以如果買平左,中sad貨都甘心D,
而家同價,中sad貨就好唔值...!!!!
而且呢D代訂,一般都係批發貨,
係門市派到中、尾水佢地先有,
又唔係平,又要遲玩,又冇保養,
我就諗唔到籍口幫襯佢地囉,
一個唔好彩賣家走佬,連兩舊都冇埋。
其實HT門市每日都開成10個鐘,
要抽一個鐘時間去訂又點會冇...????
我都係Lunch Hour,響灣仔過去訂咋...!!!!
我訂一隻!  :(

琴晚開始一人訂一隻
琴晚見有三個人,一男兩女,想訂六隻,梗係no la ,真係甘炒得咩