Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: marvelman

[新品消息] hot toys the azaming spider-man 全身照小圖~~

AGREE!~ :43::58:
舊正d囉~~~~~~~~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 15-6-2012 04:10 PM
同意大利件波衫好似:58:
that's not the spm i used to learn!PASSED!!!!:63:
The outlook of this new spiderman for me is acceptable, so I think I will buy it!
:DD
頭像被屏蔽
我反而唔鍾意舊個位演員,所以一直無入:cool:,新呢套我反而ok喎!!所以我應該會訂!!:73:
師兄,尋日已經有大圖喇....!!!!!!!!
kafai1978 發表於 15-6-2012 03:43 PM

個頭好似咁大咁0既
如果又係尼龍料就pass
點解真人身型居然好過隻figure.........
海報隻蜘蛛俠都已經唔似係橙眼啦.......
HT睇真D劇照啦,條新主角好瘦,映得手腳好長......
而且M記都做到冇腰個條車線,但你HT做唔到咩?
唔通剪裁技術真係差過M記?
而家有D核突......
依雙唔係芝豬俠, 係烏蠅俠. 改頭換面避翻炒早年賣給SONY的LICENSE. :73:
人物太肥
演員好skim ga!!!