Toysdaily 玩具日報

[鐵道] Herpa500的鉄道模型部 (P.44 -1/45 Scale DD51)

我都買了fire station , 在GERMANY寄緊回來,請問最頂一盒是什麼.
xoxokin 發表於 9-7-2012 12:06 PM

:78: 由上至下:-
1) N-Scale百貨公司
2) N-Scale Mcdonalds
3) N-Scale 消防局
4) HO-Scale Burger King
我的fire station到左了 >t<!!!
我的fire station到左了 >t
xoxokin 發表於 11-7-2012 08:35 PM

:handshake: 收穫好豐富, D消防車好正
頭像被屏蔽
外國有d玩具將鏡頭放上車上. 行一圈仲過癮.
supermodehk2 發表於 15-7-2012 09:45 PM

:78: 我見過, 真係好正, 有種係部車有內置鏡頭
有無C兄知道WHERE有水貼訂制,我想幫D消防車及警車轉LOGO.
消防處
救護車
FIRE
FIRE

AMBULANCE 救護
AMBULANCE
POLICE POLICE
POLICE
消防處
救護車
FIRE
FIRE

KEEP CLEAR救護
AMBULANCE
POLICE POLICE
POLICE

:78: 新到手的 Z-Scale Starter Set:-

有無C兄知道WHERE有水貼訂制,我想幫D消防車及警車轉LOGO.
xoxokin 發表於 16-7-2012 09:59 AM

:64: Sorry, 我唔知道, 我通常買透明貼紙用printer print 出&#22175;
我的fire station到左了 >t
xoxokin 發表於 11-7-2012 08:35 PM

XO兄都加入HO scale:handshake:
xoxokin 發表於 16-7-2012 09:59 AM

MK千里達/英明有水貼 for 普通Printer用:65:
XO兄都加入HO scale
Warmblood 發表於 16-7-2012 02:44 PM

YES!!  HO Scale 其實都玩了幾年主要玩人仔及緊急車輛.自己改香港部隊,不過上個月見online有 big offer 再入多間fire station 同 幾架車 >t<!!!
MK千里達/英明有水貼 for 普通Printer用
Warmblood 發表於 16-7-2012 02:45 PM

本來都想自己整A4 SIZE的水貼,不過小弟家中沒有printer而公司的printer又沒有印白色的功能,所以才希望有C兄可以 HELP HELP.
本來都想自己整A4 SIZE的水貼,不過小弟家中沒有printer而公司的printer又沒有印白色的功能,所以才希望有C ...
xoxokin 發表於 16-7-2012 04:10 PM

要印白色的功能就難搞d.......要求唔高留白自己cut好過.........:(
終於找到人制作張水貼正在修改中,THANK YOU O甘多位 C兄的幫忙 >T<!!!
終於找到人制作張水貼正在修改中,THANK YOU O甘多位 C兄的幫忙 >T
xoxokin 發表於 19-7-2012 05:28 PM

:43: 好&#22050;, 好&#22050;:77: Congrat