Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 馬仔

[新品消息] 聖鬥士聖衣神話 - 黃金紫龍

神話同EX唔同模...
小堅 發表於 16-6-2012 10:04 AM

咁咪好鬼呃錢,到時又出EX版,玩到謝?
頭像被屏蔽
大大, 原來你響台灣, 我上次去台灣, 見到D玩具都好貴, 我都買唔到野.:(

初期青銅的紫龍、瞬都有同腳問題
有誰住台北的,要和我換普通版初期紫龍的腳嗎?
greatmuta 發表於 16-6-2012 12:49 PM
頭像被屏蔽
我都無留意 原來仲有香港以外的朋友
下次小笨大  打返白話 少d港語先:x

不過插笨大就梗既喇:blame:
講得ARM, 其實左右只係有少許分別, 條生產線差, QC差, 就唔好做咁多動作.

呢D叫捉蟲入XX, 無咩必要咁做, ...
馬仔 發表於 16-6-2012 09:56 AM

話時話甲背有無“L ” 和 “R ”刻上呢?
我都無留意  咁寫到明 人地容易組裝啦
D工人試鬼你咩星矢咩左右花紋咩
比你一日安裝咁q多隻 頭都暈 仲識分咩
雕模果個又要插! 外則紋長過內則果少少!
係人安裝幾百隻後都眼花分唔到啦!
食史既!!!:blame:
小弟都中招了, 係左左腳(即係同樓主第一頁既圖一樣), 有冇師兄想換?
另外係唔係無人名貼紙的? :?
:71::71::71:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
聖鬥士聖衣神話都唔係我杯茶, 我都係覺得隻隻差唔多, D 色同PARTS 有小小分別, 提唔起興趣....:DD
隻金屎龍, 我同o的fd 6人..全中左左腳..分別起4間鋪買的.
作死不來6兄弟, 你地真係LUCKY, 6個都中左左腳, 即係佢真係錯得好離譜.:50:

隻金屎龍, 我同o的fd 6人..全中左左腳..分別起4間鋪買的.
源泉立歃 發表於 20-8-2012 10:44 PM
有六個friend 仲有六個都買咁貴嘅神話... 幾好喎~
其實係唔係重來都係得左腳個模.

錯完一次, (舊紫龍)

再錯,(暗黑紫龍)

唔知錯.(黃金紫龍)
馬仔 發表於 15-6-2012 09:12

好在我果隻舊青銅紫龍冇錯腳~ :43:
我始終接受唔到舊青銅金色!
佢地根本未受黃金斗士既血!
未打贏已經領悟第7感……唔洗打啦!
直落冥界打 ...
薜安 發表於 15-6-2012 01:10

我都係呢個原因冇買之前隻黃金舊青銅星矢, 根本就係為出而出...
題外話, 紫龍著舊青銅時應該未識百龍霸, 但係又有手跟...
回復 34# greatmuta

請問大大有什麼好介紹嗎? 下次去台灣可以去看看~