Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] JILL有新衫著喇.好令女!

條帶如果緊D會好睇D
回復 11# KAISAR

其實我系新手....頭雕真系吾知搞:56:
HA!不過你都睇得出我系用RE3用藍本買衫的:43:
回復 12# evilalive

已經發生左...我一除-,-兩行眼淚系甘流.....
之後爬文飛去買左支OXY擦..之後再擦爽身粉.D色先冇左8成....家下就吾系好覺
回復 14# Oldcat

系咪洗左就吾會有野?:79:
回復 15# fat_alien

網上丫..牙子散件:love:
回復 16# toys-man

下次試下先:78:
回復  Oldcat

系咪洗左就吾會有野?
kaibkaib95 發表於 15-6-2012 05:26 PM

不能根治,最起碼唔會一碰到就即上色,
切底方法只有包保鮮紙:no:
回復 22# Oldcat

好多限制...不過琴日見到JILL個body黑左--真系眼都凸....好彩救得番~
回復  Oldcat

好多限制...不過琴日見到JILL個body黑左--真系眼都凸....好彩救得番~
kaibkaib95 發表於 15-6-2012 05:49 PM

其實只要唔換衫係無人知佢有老泥跡嘅:p
回復 18# kaibkaib95

OXY係要厚厚哋擦上去, 踉住放三幾日先洗走佢才有效......
其實只要唔換衫係無人知佢有老泥跡嘅
Oldcat 發表於 15-6-2012 05:54 PM

係lo~~~~~
然後就每一套衫就配一個body!
買多幾個jill頭雕,順便改植髮,幾代既jill整!
小弟我而家都有咁既計畫:^
回復 9# kaibkaib95

可以請教下大大tube top 用咩keyword search ga?   
我搵唔到><
組得好!!!組得靚呀:$
回復 27# saihttam

系叫tube top,不過系ironman個老婆既散件..我都系bid番黎.有人放先有...講真我出去睇甘多真系好小覺..吾系我想組3代既jill都吾會甘特登搵..我都幫你睇下..有我pm你丫!!!
回復 28# sonsonsun

可惜我吾知衫會lu色搞到我搞餐死...好左家下搞到番都白番晒:30: