Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: takeya00

[個人收藏] 不一樣的..........黑夜之神!!

睇了你拍的照再去煙士點看青頭城城, 還是買了青頭城城. 因為雕得好似真人.  :35:
回復 31# Smarties8

真係:42:

因為我見青頭城個上色咁樣所以揀咗哩個咋:54:

回復 32# takeya00

睇番網上拍賣網個個同我手頭上個個上色的確有不同, 你個張相個個應該唔係個間舖頭上色(其實似新手上色)所以無禁靚. 如果你睇左煙士點個隻青頭城城你會後悔買左而家個隻. 有時買野都係睇實物好D, 因為拍照會有色差現象出現. :p

P.S. 睇番張相後面個盒似 HP的盒, 有可能尼隻係番煙士點頭雕出既, 你睇佢上色同HP差不多已知. 其實HP番韓國及台灣的頭雕師作品已有前科. :51:

N.B. 比條 link你睇之前我係睇TD 大大的圖先想自組一只城城. 睇左之後覺得點呢? http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=180590&extra=&page=2 :73: 睇圖你可能會發覺側面似過正面, 但實物係正面一樣禁似真人.  :)
係喎!!!!!::71:
得閒買多個先:34: