Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay HD 1/4系列 RAMBO 3 史太龍

價錢 x 手臂 兩大重要心理關口....過唔到都好難拍板 ......
頭像被屏蔽
:shiny: wow 好正呀!....... Pass:he:

成個人既肌肉都細晒size!, 樣子都叫可以接受似,但係body真係唔多及格,手臂關節位真係九十度角都唔多似可以做到,1:4噤大比例理應更加detail, 可惜依件figure就反而仲更加不及1:6仔細,可惜!
逆天大大,買嗎?
Strawberry 發表於 12-6-2012 10:02 PM

應該不會~ 頭係ok的~ 但總覺得唔夠大隻~
其實RAMBOIII套戲史太龍都時大時細,佢拎住支槍谷行好大老鼠,EB只可惜用咗下垂手放鬆做,老鼠仔唔見咗,真係可以大多幾個%會更完美(仲有ROCKY嚟緊)但我依然會入呢隻。配件DETAIL位多, 呀。。。把刀係鐵造唔係膠刀,之前EB示範拮穿紙箱都仲得播,把弓仲真係射到箭咁戔鬼,地台我覺得OKAY起馬唔係黑膠STAND寫住”RAMBO3”算數。VIP咗2千5就真係比預期高咗少少
I'm not VIP....can't accept this price...
其實RAMBOIII套戲史太龍都時大時細,佢拎住支槍谷行好大老鼠,EB只可惜用咗下垂手放鬆做, ...
chungyuihing 發表於 13-6-2012 02:37 AM

:ar:   :ar :ar::
其實RAMBOIII套戲史太龍都時大時細,佢拎住支槍谷行好大老鼠,EB只可惜用咗下垂手放鬆做, ...
chungyuihing 發表於 13-6-2012 02:37 AM

對上果幾隻仲可以支持,但今次真係撐唔落!!!可能佢做既配件好用心,但對我黎講,我只係將隻公仔擺完pose就算,唔需要識射箭既弓,至於金屬刀,十幾年前買書已經送,無咩特別~以前BIO漫畫好似有送過軍事刀,但無買,質量可能唔比EB差!最主要佢今次個body又做得唔好,配件又唔係特別多,真係好難迫自己拎25魚出黎!我只係覺得浪費左個頭~
點解唔係雕像而係可動,與其咁嘅關節擺出黎嘅動作都唔見得會自然,唔駛依家臘像級頭雕放响孩之寶body上面,不倫不類........................
原本訂左k&J 再俾Rambo吸住,可借佢個1/4隔勒底令我放棄。等下一隻。Pass先
唔知點解ebd頭同身永遠有少少膠感......
咁瘦ge?
似bruce lee body 多d
應該做唔到抬高發射.....

回復 5# fishmomo321

BILL 佬話把刀唔係膠嫁喎...