Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: anson@yeung

[新品消息] Robot魂零式W高達已到貨

我無買w zero ew.....好想佢快d再販:help:
w zero ew is 限定, 好少再販...........
w zero ew is 限定, 好少再販...........
taken 發表於 13-6-2012 16:47

W zero ew係有羽毛果部喎,大大你係咪講緊W ew呀:?
W zero ew係有羽毛果部喎,大大你係咪講緊W ew呀
calvines1995 發表於 13-6-2012 07:44 PM

我好唔爭氣地笑了:p
羽毛以而家既貨量同炒價
已經同魂shop睇齊啦
打錯左,  有羽毛果部叫wing gundam custom, 限定叫wing gundam ew
打錯左,  有羽毛果部叫wing gundam custom, 限定叫wing gundam ew
taken 發表於 13-6-2012 09:03 PM

有毛果部原名是WING GUNDAM ZERO CUSTOM
後來改名做WING GUNDAM ZERO (EW版)

WING ZERO同WING ZERO (EW)設定上是同一部機
簡單d講我想再販天使高達:(
今日係雞旺用3魚6草買完隻WING ZERO,轉過頭落B/F 三魚五魚, 再轉個角 三魚三草..
SOSAD