Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: twinsenckw

[分享討論] Ironman Mark 4 (suit-up gantry 版)裂油注意

回復 15# kafai1978

臨尾抽起咗?咁點得架????:53:
之前有其他玩家提議系模型柜里放一杯水與盒內的乾燥劑會保護人偶,有有沒有作用呢?
我相信淨係訂左機械臂o既師兄,
應該都聽到店員話會跟胸甲,
但大貨出黎,竟然冇都冇人嘈....奇怪...!!!!!!
我係櫃入面每層都放隻吸濕大象都keep到,不過每一兩個月要換一次比較麻煩
回復 21# catcat

最慘系你過咗14日至出事:53:買果陣時無事
回復 23# 我很快

好似好求其咁,打發人就算了:42:
我係櫃入面每層都放隻吸濕大象都keep到,不過每一兩個月要換一次比較麻煩
emilykls 發表於 13-6-2012 05:04 PM

有種可recycle的吸濕器,吉吉有售,一魚左右
回復 37# Eddie82
佢應該盡快諗辦法解決....但新出果幾款仍然係膠底......睇黎mk7都係膠底:38:
回復 33# Eddie82

yes,my mark 6 in box is still in god condition :D
回復  kafai1978

臨尾抽起咗?咁點得架????
Eddie82 發表於 13-6-2012 04:56 PM

小∼∼∼都唔係第一次架啦!講完到最後都係無, 得個嗡