Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具報告] 美國隊長中沒交代的紅骷髏下落...... H O T T O Y S - R E D S K U L L

驟眼看制服不太稱身,有可能要加墊:78:
頭雕不錯,可用皮褸加紅頸加波地分出一隻:71:
唔怪得dragon d mib 會缺貨啦 :58:平平地, 再入多十幾隻, 玩matrix疊羅漢
如果紅骷髏能夠和 3A 的紅 CAESAR 放理一齊合照的話, 相信會好襯 ~ :p
已收到電話可取貨
My point of view,

1. Hugo Weaving頭雕不太像, 人家可沒有"招風耳"

2. 軍服的顏色色差太大, 且縫製頗 ...
Vendetta 發表於 13-6-2012 05:31 PM

阿零度戰姬兄
你見過實物未?
如果呢隻都叫唔得唔似嘅話
應該無figure啱你玩
你不如轉line去玩真人倒模嘅名器啦
特工套西裝搞到佢唔似
Very good!!! Thx Dick大!!
回復 15# Vendetta
借問聲師兄你有冇實物係手?如果冇既你既評論未免太唔公道。只想講,呢隻做得實在唔錯,如果你係要求完美既我諗你揾custom made既衫會好d.如果真心鐘意隻figure貴少都會買,if not 幾平都晒氣~呢一年hottoy出既Black spiderman ,avatar, joker 同batman都好好呀!師兄其實你要求都幾高~~~
Dick大~好多謝你既靚相~~
兩個頭的水口位很明顯, 大衣也比版厚了很多。但一頭可多用, 不錯。謝分享
chankb 發表於 13-6-2012 03:59 PM

最近HT的頭的水口位都過份明顯,真係強力要求改善!!!
頭像被屏蔽
阿零度戰姬兄:42:
你見過實物未?
如果呢隻都叫唔得唔似嘅話
應該無figure啱你玩
你不如轉l ...
GTO 發表於 13-6-2012 10:14 PM

GTO 兄, 呢條廢人係 HT 都插架啦, 慳返啖氣:42:
最近HT的頭的水口位都過份明顯,真係強力要求改善!!!
akiaki 發表於 14-6-2012 03:31 PM

這個問題我都覺!以前既頭雕係無水口的...
頭像被屏蔽
零度戰姬生命力同曱甴有得 FIGHT :71:, 堪稱 「Figure界小強」:53:
頭像被屏蔽
good photo, thanks! :71:
I take my one later~
頭像被屏蔽
以前H記細工細活, 大貨令人滿意! 現在H記開出太多pre-order工廠忙趕工, QC只要差不多就出貨, 在地買家批評挑剔H記根本不會在意, 美日市場才是他們的真目標...這隻紅骷髏Hugo Weaving頭部非常明顯比例太小, 尤其是穿上大衣...以前H記Blade 2也是穿大衣就不會有頭小身子大的問題...現在H記不只是工廠趕工; 連設計部門也是大趕特趕......:42: