Toysdaily 玩具日報

合金模型車貼圖討論區(1:12, 1:18, 1:43, 1:64)pg.65 add 1/12 Enzo & F40

回復 3495# t2_t2

呢部好靚,我都好鐘意呢隻色~
静咗好耐:(,要出吓Post啦  Autoart 1/18 LFA Nurburgring:)

回復 3499# t2_t2

是...好靜...有車睇了...真好...:$
都好耐(真係好耐)冇交功課... ...

今次京商F355個價已經去到AA Signature 新大牛個價, 仲要勁多問題, 差到一開盒已經好明顯見到, 有D 喺頭冚有"倉"(即係明顯凹凸), 有D 喺燈蓋度有花, 有D 喺邊位冇上色, 樣樣都係一開盒已經見到, 結果睇到第3盒先收貨, 但唔代表冇野, 只係已經接受咗, 至於全新貨已出現既京商既漆油問題... ... 希望係我黑仔ONLY...
静咗好耐,要出吓Post啦  Autoart 1/18 LFA Nurburgring
t2_t2 發表於 28-1-2013 03:16 PM

:71: t2_t2 兄LFA Nurburgring 真係好正呀, 不過入貨果陣唔記得望吓隻首版車車廂有冇roll cage:? ... ...
另想問問有冇師兄知道之前AA第一次出果190E EVO II 係咩色, 因為官網好似DELETE 咗
回復 3502# mark6

我盒N年前嘅190E EVO2同家陣AA官網入面話coming soon-Preorder果部一様,連#都係76131
回復 3501# mark6

此區很靜...

我因要儲錢,所以少入車模,但我仍很支持此區...

京商的油漆問題,我從來也不儲希望,如是以往五,六百元一車模,好快出疹也不太感到可惜,但現在車模不是便宜,以我來說,那麼容易出疹,就不值了...
回復 3503# t2_t2

好似是車牌不同,另引擎的MERCEDES-BENZ串法也修正了
推吓先...:67:
1/64合金貨車仔...:65:
回復 3506# ekim11

原來我已一個月沒有到此...........支持一下先
咁多師兄,除左煙廠街果邊有得買1:18既車外,仲有邊到會有呀?謝謝
又來1/64合金車仔...:78:
我是新支持菜鳥呀!!!!
我愛上了1:18車仔~~~
黎緊想買AA既 GT-R R35 black wheel 版白色!!!
打卡!
1�43 hotwheels cute series echo-1A

想買番echo-1