Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 傳聞下一個拉打:Wizard

網上圖片,好正~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
只能講一句︰「不能認同更多﹗」因為我是下面既人樣……
只能講一句︰「不能認同更多﹗」因為我是下面既人樣…… :34:
Faiz改版嗎..:(
無論佢有幾樣衰...大家最後都係接受咗...:oh:
網上圖片,好正~
玩具日報記者 發表於 13-6-2012 10:55 AM

好正的圖:love::):71::shy:
幅註冊圖係假o架~~~~~~~~~:(
fourze得返仲有十集左右,仲未正式公佈新rider咁怪嘅,印象中之前係新番一季前就會公佈:?
其實我宜家都仲未接受到fourze:56:
不過meteor:71:
I^_^I 是四方水晶頭 ~ !!!!!
Decade算係平成拉打第10個,亦係新平成第1人,之後2係W,3係000,4係Fourz.
而家呢個岩岩係5號,正好又食返555(頭上個X又可以當然食返昭和5號Rider X)
傳說呢隻拉打係用近年日本流行的SMART PHONE變身

有傳話呢個,又似畫家,又用smart phone

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
smart phone變身婹帶都好呀!我驚條婹帶插五樣野來變身!:30:

W要插兩支、OOO要插三個幣、Fourz要插四樣..................
smart phone變身婹帶都好呀!我驚條婹帶插五樣野來變身!

W要插兩支、OOO要插三個幣、F ...
mr0088 發表於 16-6-2012 19:29

咁推論...瀨屎咪要插五支.....旗喺背脊,咪成個粵劇大佬官咁款...:he:
一定係為左可大量商品化而做的設計啦
希望新拉打造型可以正常返d就好...... :42: