Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MS HULK在奇X天地出現

無FL咁平.
但都係合理價,
忍唔到手入了...企埋係我班AVENGERS度好似仲夾...身型無咁倒三角,
而且原來都有十吋高!!!!!!!

但...越接觸非孩記既FIGURE就越對孩記無興趣...
今日經過王布肥趣,賣僅一久發.....冇入到 .
ching 請問 FL 响邊同幾$呀 ?
今日經過王布肥趣,賣僅一久發.....冇入到 .
ching 請問 FL 响邊同幾$呀 ?
benson137 發表於 9-6-2012 07:12 PM

FL=FOOK LEE  
    賣1魚50   已經賣哂
奇趣D野都係貴DD
唔過2魚已經係好價啦,
你睇MARVEL LEGEND2012 果D...半可動完成品...
唔過2魚已經係好價啦,
你睇MARVEL LEGEND2012 果D...半可動完成品...
leawong 發表於 9-6-2012 10:32 PM

2012 Marvel Legend 係半可動完成品, 咁Marvel Select 應該算係低可動完成品.....

要造形加佈景版, 可算MS..... 可動的話, 大致上2012 ML總比MS 好吧...... :he:

(等睇有CHING話TOYBIZ 仲好.......  :p)
回復 6# goldwater

MS 2012 HULK係一個例外,
但老老實實...ML2012真係好弱雞下....我真係當佢半完成品睇架咋....