Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Red Skull and Amber

Tron ar.............
where is my Luke skywalker?
where is my Luke skywalker?
Jimy 發表於 8-6-2012 02:36 PM

聽講呢隻係係八月出, but i'm not sure is that true?
我好後悔無訂紅骷髏丫,唔好俾我見到佢,如果唔係見一鑊睇一鑊!
係時候要開始派咁D貨啦,
而家單就越來越多,
貨就冇乜到手。
係時候要開始派咁D貨啦,
而家單就越來越多,
貨就冇乜到手。
kafai1978 發表於 8-6-2012 03:15 PM

舊年到依家13張單得2張攞左
HT要睇緊D生產進度同品管囉
我舊年訂的今年已全部到手:36:舊單已清人都安樂曬:43:HT ,我架蝙蝠車叻 ????:57:
頭像被屏蔽
局長去左邊?我要玩呀!:63:
之前唔系公佈咗張圖,裏面有阿凡達,BABYDOLL,NOLAND,TRON的?前面三個都出咗,相信都嚟緊呱。:78:
之前唔系公佈咗張圖,裏面有阿凡達,BABYDOLL,NOLAND,TRON的?前面三個都出咗,相信都&#2217 ...
Eddie82 發表於 8-6-2012 06:51 PM

我都係咁諗
TRON架機車出咗之後睇嚟都到我架TUMBLER了呱:DD
之前唔系公佈咗張圖,裏面有阿凡達,BABYDOLL,NOLAND,TRON的?前面三個都出咗,相信都ࢩ ...
Eddie82 發表於 8-6-2012 06:51 PM

我都係咁諗.
而家距離7月仲有20日左右, 如果HT最後都無Tron嘅影, 就算佢7月出貨都已經無口齒咗幾次. 咪就等我地放長雙眼睇吓囉:ar:
我都係咁諗.
而家距離7月仲有20日左右, 如果HT最後都無Tron嘅影, 就算佢7月出貨都已經無口齒&#216 ...
toms110 發表於 8-6-2012 08:30 PM

佢最中意“WHERE” 爛塊面架啦, 無口齒唔係第一次:58:
:59::59::59::59: