Toysdaily 玩具日報

[新品消息] GoodSmile 魔法少女小圓 究極魔法少女 ver.

不是限定, 1999都有得ORDER, 限定的應該只是張海報
redfish 發表於 8-6-2012 05:56 PM

哦... 樹關小櫻齋睇GoodSmile個官網嘅內容先以為係咁...

原來只係預訂特典送海報...

見FB... 船仔有得訂... 等多下睇睇有無其他選擇...

小櫻上
呢的就叫做買又唔係,唔買又唔係....:70:
訂價 係幾錢(HKD)度?
睇嚟有唔少人以為圓神係限定   (我都係 =,=

孤仔有得訂???  
(店員話限定唔開訂,無意聽到,But應該好快會有 :76:

訂要幾錢??
麻煩PM我 =]    唔該哂
價錢已經令人卻步.....:50:
其實我都以為係限定,比官網fake左 = ="
限定就等下頑仔、國寶果d開唔開,
通販去番店舖度訂就ok,個價應該平過限定兩三舊
等d舖頭開哂訂再格價先決定訂乜版本
GSCアルティメットまどか商品CM30秒 予約スタート版

http://www.youtube.com/watch?fea ... edded&v=7CIyJTc3_fA
岩岩係孤仔訂左無特典....價錢都唔係比其他平
岩岩係船仔訂左,暫時見最平,$ !!%*,日版,唔知有無特典 = ="
岩岩係孤仔訂左無特典....價錢都唔係比其他平
leung312 發表於 9-6-2012 05:30 PM

孤仔同同層個間都未肯定有無poster...

孤仔好似平D
岩岩係船仔訂左,暫時見最平,$ !!%*,日版,唔知有無特典 = ="
kira-athern 發表於 9-6-2012 06:46 PM

但船仔好慢到:56:

回復 41# 吉野凜花
船運就的確慢,空運其實唔係遲好多,通常慢行貨1日,最緊要穩陣
定價14800日圓, 相信平極都需要過千
定價14800日圓, 相信平極都需要過千
redfish 發表於 9-6-2012 10:15 PM

最低入場費$12xx-$16xx
希望呢隻出figma果陣唔好又買公仔送遊戲......