Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: woowoobb

[新品消息] MCtoys新品:1/6 美軍SOCF - CST/文化支援部隊-女兵

因為catcat大你似係一個相當資深嘅玩家
woowoobb 發表於 8-6-2012 12:07 AM

嘩,:@
小弟兵齡不過三年,初哥一名,師兄射住射住:77:
Ot 一下,最近睇咗一套幾平淡嘅 Act of Valor,
但又覺得唔差,大大有冇睇呀?
嘩,
小弟兵齡不過三年,初哥一名,師兄射住射住
Ot 一下,最近睇咗一套幾平淡嘅  ...
Oldcat 發表於 8-6-2012 12:24 AM

呢套未上畫已經睇咗1080p,故事性一般唔可以話吸引又唔差
呢套未上畫已經睇咗1080p,故事性一般唔可以話吸引又唔差
woowoobb 發表於 8-6-2012 12:44 AM

比較像敍事式記錄片,
    但細節位,tactics,technical,擬真度不錯,
亦明顯seal team 有充足support 更是如虎添翼,
但也人性化,也會中伏,中溜彈:78:
比較像敍事式記錄片,
    但細節位,tactics,technical,擬真度不錯,
亦明顯seal team 有充足 ...
Oldcat 發表於 8-6-2012 01:20 AM

個小隊隊長保護手下飛身瞓手榴彈個幕最正
woowoobb 發表於 8-6-2012 01:57 AM

係兄弟嘅,至會捨身:$
woowoobb 發表於 8-6-2012 01:57 AM

係兄弟嘅,至會捨身:$